לטליה

• פותח הנושא heli
  • פורסם בתאריך

heli

New member
לטליה

נולדתי ב-14-6-68 ברצוני לבצע מהלך חשוב ושונה לשנות בכלל כיוון השנה אני בת 33 (כתבתי לך גם בפורום השני)האם את חושבת שזו אכן השנה אני מרגישה משהו כזה....שמשהו צריך וחייב להשתנות ....אחרת..?מי יודע מה יהיה-ולא טוב אני תמיד מאושרת אוהבת ואופטימית ודי מסופקת מהחיים ובכלל ביי ביי לך ושבוע טוב

צורך פנימי

אם יש לך צורך פנימי לשנות... זה בגלל שאולי הגיע הזמן לשנות!! תראי, אשמח לעשות לך מפה (אבל תוסיפי שעה!), אבל כל מה שאני אגלה שיש לך צורך בשינוי - ואת זה אנחנו כבר יודעים! אז כדי שלא תרגישי מתוסכלת.. את הרי חייבת לבטא בצורה כלשהי את ההרגשה הזו - אז תשני, תפעלי, תעשי! יש לך כיוון לאן את רוצה ללכת? מה בדיוק את רוצה לשנות? או שזו סתם הרגשה שזה הזמן לשנות משהו, כל דבר? אל אף שאני לא טליה... אני מקווה שעניתי לך ;-) שבי

Tal_Ya_Tal

New member
היי הלי B-)

שבי צודק. על מנת לראות מה קורה אצלך, יש צורך גם בשעת לידה ומקום לידה. (סדר גודל של עיר-אנשים נוטים לשכוח זאת בדרך כלל.) אבל לאינני סבורה שהפורום הוא המקום לתשובות לשאלות כאלו. בכל מקרה, בפורום הזה, הבמה היא של יאיר. כך שאני מתחילה לחוש כאילו פלשתי לתחום שאיננו שלי. אני חושבת איך הייתי חשה אילו זה היה הפוך, אז בהזדמנות זו, אני מתנצלת בפני יאיר על הפלישה. ואני י ו ד ע ת שהוא מספיק מואר על מנת לסלוח :cool: בכל מקרה, אשמח לענות לך על השאלה אם תשלחי לי את הפרטים ב- EMAIL או שתפני אותה לפורום שלי (אפילו שהוא פורום רוחני ולא אסטרולוגי:))). L&L TALYA

למעלה