לטל עדתו:

Dr.Drek

New member
לטל עדתו:

אוקי אז ככה: ראשית, אל תפקפקי ברמת האנגלית שלי...באמת שכדאי לך להאמין ששלי יותר טובה משלך. במיוחד עם שגיאות הכתיב שהפגנת פה בעברית במשך הזמן שרבצת פה. שנית, אני מסכים איתך שטוב ויפה לבוא ולבקש ולטקס עיצה יחד עם חברי הפורום המשכילים....אולם, עצם היומרנות שלך והביטוי המטומטם שבו השתמשת בהודעתך האחרונה הטריף אותי :``הגעתי להחלטה אחרונה בין נ``מ לתותחנים``. גברתי חסרת-כל-בינה, כבר לפני חודשיים שנענתי בטוב ליבי לעזור לך ולהקדיש את מיטב זמני בלתת לך את מירב המידע שברשותי על מנת לעזור לך בבחירה, כבר אז הצגת את שאלתך :``עזרה אנשים - נ``מ או תותחנים`` כלומר, שהביטוי המטומטם שלך הוא כל כך חסר משמעות ומראה על האינטליגנציה האמיתית שלך לצערי לנעל יש יותר. שלישית, כן אני לא אקרא יותר הודעות שלך כי ברור שהן חסרות משמעות, כי לא משנה כמה עוזרים לך את לא נעזרת בתשובות. את אומרת :``תודה רבה....`` ולאחר מספר ימים שוב חוזרות הודעותייך הטיפשיות נ``מ או תותחנים. רביעית, אני מאוד מקווה שתבלע אותך האדמה. בכבוד ממש לא רב, אמיר.

segala

New member
תשמע, חבוביק,

מאוד נחמדים הבשבחים שאתה מרעיף על עצמך, אבל הפעם הגזמת... ד``ר דרק מתאים לך, ואם שמך הוא אמיר, אני מבקש שתפסיק להוריד מערכם של אנשים עם השם הזה!!!! מה הבעיה שלך עם זה שהיא שואלת כמה פעמים את אותה השאלה??? אולי המצב שלה השתנה בינתיים? אולי היו לה מבחנים לדברים אחרים? מצדי שתשאל 100 פעם, ואם באחת המקראים אני אוכל לעזור לה - אני אעזור. זה עולה לך כסף שהיא שואלת? מבזבז לך מקום? משהו? אז בבקשה.... תשתוק.

Dr.Drek

New member
תשמע אתה חבוביק

אני לא מרעיף על עצמי שום שבחים ובטח שלא בשבחים....ואני לא חושב שזה שאני מביע את דעתי בפומבי מוריד איכשהוא את ערכי ובמיוחד לא את ערכם של אנשים עם השם הזה -אני עדיין לא מאמין שאתה כלוא במשפט הילדותי והאינפנטילי הזה ...``אמיר זה שם יפה...אל תלכלך אותו`` ...תתבגר בן אדם...לך לצבא או משהו ביום שני כבר....(ואל תענה שאתה הולך כי אני יודע שאתה הולך לשריון.....שמה יעשו אותך גבר)... - בכל מקרה, יש לי בעיה עם זה שהיא שואלת אותה שאלה....כי היא אפילו לא מתייחסת למה שעוזרים לה...כל פעם משחקת אותה בורה כאילו לא יודעת כלום וכאילו רק הרגע היא הגיעה להחלטה הגורלית של נ``מ או תותחנים.....רבאק....היא הגיעה להכרעה לפחות חודשיים קודם לכן אם לא הרבה לפני.... אז די כבר... וכן זה עולה לי כסף שהיא שואלת אם זה מעניין אותך. ואני לא אשתוק. כי זו זכותי לבטא את עמדתי. באותה מידה שאני לא אומר לך לשתוק. אני לא אשתוק.

יודל`ה-הי-הי!!!!!!!!

enough is ENOUGH!!! כל הויכוח הזה קורע אותי מבפנים. מצד אחד לטל עדתו יש את אותו שם פרטי כמו שלי יש. (שזה כבר גורם לי לתפוס עמדה ברורה) מצד שני הדוקטור הוא הדוד שלי. מה שמערער לחלוטין את עמדתי הקודמת! מצד שלישי, אמיר סגלה הולך להיות איתי סביר להניח באותה הכיתה.... ככה שאתם מבינים שהויכוח הזה פשוט קורע אותי מבפנים!!!! אני לא בנוי לקונפליקטים הפנימיים האלה. ולכן אני נאלץ להגיד משהו פעם אחת ולתמיד. לכו תיתניקו! ויפה שעה אחת קודם! שלכם, העכסן...

segala

New member
בואו נגמור את זה פה....

דר. דרק חושב שהיא נודניקית, היא חושבת שהוא ילד קטן, העכסן (או בקיצור טל1) לא רוצה להתערב כי יש לו קשרים.... וטל חושבת שהוא ילד קטן. סבבה תהנו רק בלי ויכוחים טפשיים

טל עדתו

New member
אתה לא חושב שהגזמת?!

תשמע (יא חתיכת אידיוט) אתה עובר כל גבול! והעובדה היא שאני לא היחידה שאומרת לך את זה... אז בקשר לרמת אנגלית שלי - רק לידיעתך הכללית - אני דוברת אנגלית... בקשר לטעויות כתיב שלי בעברית - לא ממש שמתי לב להם אבל אם היו לי זה רק מהסיבה הפשוטה שאני לקוית למידה ואם יש לך בעיה אם זה שאני לקוית למידה אז אתה ממש מראה על רמת אינטיליגנציה בשמיים... חוץ מיזה אין לי שום משפט יומרני והעובדה הפשוטה היא שאתה מצטט משפטים שאני לא אמרתי, כדאי שתקרא טוב טוב את מה שאני כותבת כדי שתדע לצטט אותי מילה במילה ולא תמציא לי משפטים.... האדמה לא תבלע אותי, לפחות לא במאה שנים הבאות. ותתפלל הרבה בלילות שאני בסופו של דבר לא אהיה ביחידה שלך כי אז תצטרך לסבול אותי.... it`s your own fucking problem ורק דבר אחרון - אני באמת לא רוצה יותר עצות מלוזר שכמוך כך שאם אפילו ברוב טובך וליבך הרחב במקרה ממש תקרא את ההודעות שלי - אל תענה עליהם ואל תתן לי עצות - כי אני באמת לא רוצה עצות מבנאדם דפוק כמוך. וגם לי , בכבוד ממש ממש ממש ממש ממש לא רב (ואפילו לא מעט) טל. נ.ב - מעכשיו אני לא מתכוונת להמשיך לענות להודעות המפגרות שלך כי אני כמה ליגות מעליך, כדי לענות לך!!! יא חתיכת אפס (ואולי גם מתחת לאפס - אולי אפילו מינוס מאה!)

Dr.Drek

New member
את לא חושבת שאת הגזמת?

תשמעי את...קודם כל עובדה שכן ירדת לרמה של קללות...וכל הכבוד לך להיותך דוברת אנגלית....ואם יש ליקויי למידה אני לא אמרתי שום דבר על זה ואני לא מזלזל בזה אבל עצם העובדה שאת זלזלת בכך שאני לא יודע מה ``SHUT UP YOU MORON`` מראה על רמת האינטליגציה שלך לדעתי... אני לא ממציא לך שום משפטים. תקראי את ההודעה שלך שלה הגבתי ``אני חייב לחתוך את זה:את טיפשה`` שבה כתבת :``הגעתי להחלטה גורלית נ``מ או תותחנים``. אם תכחישי שאמרת את זה זה עצוב. את לא תהיי ביחידה שלי תודה לאל. ואני מאוד מקווה שתגיעי לתותחנים. גם יהיה לך מעניין וגם יטחנו אותך קצת....תצאי משם לפחות יותר נורמלית או יותר משוגעת.... ואני מאוד מעריך את זה שאתה כל כך מוקירה את עצותיי....כי סלחי לי אבל אני היחיד פה בפורום שנתן לך מידע אמין כלשהו על באמת מה שעושים בתותחנים בתור בנות...כל מה שאת ידעת לפני זה זה חרא מהמנילה... אז אל תבלשטי לי כמה אני לוזר... כי את יודעת הכל על תותחנים בזכותי...ואת יודעת את זה. בכל מקרה...אני מקווה מאוד שאני אפסיק לדבר איתך. ביי.

למעלה