לטל 16 !

rocket

New member
לטל 16 !

את גם rocketshiper נכון? אם כן אז יש לנו על מה לדבר! ראית את ``צרות של עשירים`` נכון? אז בסוף ג`סי הייתה ממש בדיכאון כשהיא חשבה שג`ימס עזב וכשהוא חזר היא הייתתה מזה מאושרת והמבט הזה בסוף הפרק!! מדהים נכון?? ורציתי גם לשאול אותך מאיזה עיר את. RockeetShippers Rulles!! Jessie and James Forever!!

rocket

New member
מגניב!

ומה את חושבת? הם יהיו בסוף ביחד? שמעתי היום שמועה שביפן חושבים להפיק פרק משהו בסגנון ``פוקמון בעוד 10 שנים`` ושם הם יהיו כבר נשואים!!

pokegirl

New member
בטח!

אני בטוחה שהם יהיו ביחד... הם חייבים! כבר קראתי שבסרט השלישי (וגם בלבלתי פה את השכל על זה) שכשג`סי תקפא\תהפוך לקריסטל, אז ג`יימס ךא ירצה לעזוב אותה! איזה חמוד!!!!

rocket

New member
לא ידעתי...

איזה מגניב זה! איפה קראת על זה? ומה יקרה בסוף? את יודעת שבקומיקס הם נשואים וג`סי בהריון??

טל16

New member
תגידו...

יש לכם רעיון איפה קונים את זה בארה``ב? ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי אבל אני רוצה להיות *בטוחה* שהוא יודע איפה לחפש... טל

Dragonite

New member
תשובה.....

תחפסי באתר הרשמי של פוקמון (POKEMON.COM), על הקומיקסים (יש שם על זה, זה בצד שמאל). לינק ישיר (לדף של הקומיקסים) מצורף....

טל16

New member
אה...

יש במנגה תמונה של ג`סי בהריון... זה קשור? עוד לא הבנתי עם זה חלק ממשהו בעתיד או שמישהו חושב את זה... טל

טל16

New member
כן!!!!!

איזה חמודים! בכל מקרה אני מאזור (Azur) שזה מול חולון למי שלא מכיר (יש הרבה אני יודעת). טל

טל16

New member
אה ו...

אם אתם רוצות אז יש egroup של rocketshippers ב- www.egroups.com והשם שלה הוא: TR_sunnytown ואני וחברה שלי הישראליות היחידות שם אז יהיה נחמד להפגין נוכחות... טל

טל16

New member
אה ו...

אם אתם רוצות אז יש egroup של rocketshippers ב- www.egroups.com והשם שלה הוא: TR_sunnytown ואני וחברה שלי הישראליות היחידות שם אז יהיה נחמד להפגין נוכחות... טל

למעלה