לטל,

נ.תהילה

New member
לטל,

קראתי ב"מוסף השבת" את הכתבה (אתה יודע איזו...). עצוב כ"כ מה שאמא שלך אמרה בשלושים. שוחחנו בשבת בערב המשפחה ואני על כל הקטע של חוסר מודעות שיש לנערים ונערות. כתבות כמו הכתבה הזו בהחלט מעלות את המודעות. הקטע הזה ש"לי זה לא יקרה" כ"כ אופייני בכל הקשור לסמים. מכל סוג. אבא שלי, שעוסק בחינוך באיזור מגורים שלי, אמר שהוא ההי פעם בשיחה עם תמיר ליאון, ושהוא אדם ממש מרתק ושהתלמידים חשבו הרבה לאחר השיחה איתו. אמרתי לו שכדאי להביא אותו שוב, כי אני רואה חבר´ה מסויימים וקצת חוששת עליהם. מתחילים ב-X ויכולים לגמור ב... ברשותך, מצרפת גם קישור לכתבה. רק טוב, תהילה

כתבות...

הי תהילה, תודה על הקישור, אני חושב שחשוב שאנשים יקראו וילמדו. אני בעצמי פעיל מאד היום בתחום ההסברה, מכורח המציאות, אולי כאמצעי מפלט מדברים אחרים... ובאמת, רק טוב שיהי, גם לך, גם לכולם. מתחיל שבוע חדש - שיהיו בו יותר רגעים רגועים - לא מבקש יותר. אז לכולם - שבוע טוב, רגוע, ואולי גם נצליח להגניב כמה רגעים נעימים...

מיכל@בר

New member
קראתי את הכתבה... וחזרתי שוב על

מה שאמא שלך, טל, אומרת: "אני חושבת על הדרך בה בחרת מוצרים שרצית. השווית, חקרת, בדקת יתרונות וחסרונות. איך זה שקפצת ראש לבריכת הסם מבלי לבדוק אם יש בה מים? איך זה שלבחירה עם פוטנציאל סיכון כל-כך גבוה התייחסת כמו לבמבה או ביסלי? מבלי לעשות שום בירור, בלי שיקול דעת של יתרונות - הנאה, תחושות טובות, שחרור, אהבה, מול סיכונים - דיכאון, פגיעה ארוכת טווח באיברי הגוף השונים, פגיעה בבריאותך הנפשית לזמן קצוב או לכל חייך והמחיר האדיר של איבוד שארית חייך." "מאין בא לך ולרבים אחרים הצורך והרצון לריגוש בלתי-פוסק. מנין באה הציפיה שצריך להיות לך כיף, טוב ומעניין כל הזמן. אלה לא החיים האמיתיים. זה לא החוזה. אבל לך זה לא הספיק. צריך זיקוקין דינור, ´וואוו´ מתמשך. ואם אי-אפשר להשיג זאת מחומרי החיים עצמם, אז נשיג מהכימיה, האלכוהול, הסמים. זה שהתוצאה היא חוויה של פלסטיק, אז מה. באותו רגע זה הכי אמיתי שיש." ומילות הסיום שלה: "אוהבת אותך בצורה נואשת. חסרה אותך ללא כל תקווה. אמא שלך". ואלה, לגבי, הדברים. כואבים בצורה שלא תתואר. תהילה, תודה על שהבאת את הכתבה.

אורי_ח

New member
קראתי וחזרתי וקראתי

על השאלות שאחרי ככלות הכל נשארות בלי מענה ואין אונים ואין ניחומים לא יודע אם למדתי יש דברים שאני פשוט לא מסוגל להבין רק כואב לי כל כך שכך טל יקר, ולו רק תציל במעשיך נפש אחת בישראל, כפי שנאמר... אתך, אורי

למעלה