לטנטרה שלי שלוש פינות

לטנטרה שלי שלוש פינות

שלום חברים .חברות למה בכל פעם כשמישהו מדבר על טנטרה זה ישר מגיע לסקס או תנוחות הטנטרה אומרת הטנטרה עושה אבל מי שגומר זה האנשים לא הטנטרה בכל אופן בשבילי זו דרך חיים של אהבה לכל דבר ועם כל דבר ווו נכון שיש גם טנטרה של מין וזוגיות בכל אופן אשמך לשתף ולהשתתף ושיהיה לנו כאן רק כיף אוהב אתכם

רונקד

New member
עונג חושני

העיקר בטנטרה זה ח ו ש נ י ו ת !!!!!! ולזה צריך המון סבלנות לא אהבה ולא סקס ובטח לא זוגיות מי שחושב על מחויבות ונישואין ועניני דת, מוסר ותרבות לא יכול להיות טנטריסט. שיכחו בעצם מ ה כ ל . תתחברו לתשוקות החייתיות וברוך קטיפתי מעודן ואטי תמששו את גוף הצד השני ואז תגיעו לחוויות מסעירות של מיניות עמוקה. שעד אז היתה כל כך רחוקה. רק ההווה מעניין את הטנטריסט לא העבר ולא העתיד באהבה יוקדת עונג חושני

ברוכים הבאים../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

נכון, הטנטרה טוענת שדברים צריכים להיות טבעיים, מהלב
ומעצמנו האמיתי. לא מה שהדת,מוסר,מוסד הנישואין ובגדול יותר מה שהחברה נתנו לנו. וכמו שכתבת ההווה הוא המשנה לא העבר ולא העתיד. להיות כאן,מודע,פה ועכשיו. ושוב ברוך הבא לבית החם שלנו בפורום
אתה מוזמן לכתוב,לשאול,לענות ולשתף בכל שבליבך
ליאור

מסכים../images/Emo45.gifוברוך הבא../images/Emo24.gif

ברוך הבא לבית החם שלנו בפורום
נכון, בדר"כ מזכירים את הטנטרה במובן של סקס ותנוחות אבל כמו שכתבת זה הרבה יותר מזה, זוהי דרך חיים של אהבה עם כל דבר
אתה מוזמן לכתוב,לשאול,לענות ולשתף
בכל שבליבך
ליאור

Love Is Life

New member
הטנטרה שלי עגולה.. ../images/Emo9.gif כך זה קרה לי

שלום לך, נשמה עתיקה ויקרה... רציתי לספר לך, שעבורי הטנטרה היא השלמת המעגל בחיי. נולדתי, כמו כל בן-אנוש בעולמנו, כמאגר בלתי נדלה של אהבה. החיים, ובעיקר מי שייצג אותם עבורי, "דאגו" למדר, לסרס ולקטלג עבורי את האהבה. אינני מאשים אותם-אני יודע שזה מה שהם ידעו. ככה גידלו אותם... השנים חלפו, והתברגתי יותר ויותר עמוק לתוך החיים ה"מקובלים", עד שרוחי וגופי החלו לבגוד בי. הפכתי לשבר-כלי... למזלי, עם קצת עזרה חיצונית, קצת "רוח הקודש" ולא מעט נשמה יתירה-הבנתי שהדרך היחידה שלי לשרוד היא לזרוק את הסביבה, ולהסתכל אך ורק פנימה-אל עצמי. התהליך היה ארוך, קשה וכואב, אך עדיין לא היה לי ברור "מה קורה כאן"... עד שנתקלתי (כמעט באקראי) בטנטרה. העזתי, טעמתי, ומיד הבנתי ש...זהו זה. הטנטרה זה בעצם אני... וכל מה שנותר לי היה לעשות סדר ב"ארון" החדש, ולארגן את חיי... ולאחר מס' שנים מאז גילויה של אותה תובנה מופלאה (ואם תרצה-'הארה'...), אני מבין שהמעגל נסגר. חזרתי לאהבה הראשונית, הבתולית, שאיתה נולדתי. בעזרת הטנטרה, הבנתי את אינסופיותה של האהבה שאגורה בתוכי, ולא פחות מכך אצל יתר בני האדם. מכאן ואילך-הדרך מובילה אותי רק בנתיב אחד-לחשוף כמה שיותר את המאגר של האהבה-אצלי, ולאט לאט אצל הסובבים אותי... והמעגל הפך לספירלה רב-מימדית... הוא עגול, שלם, אבל מתרחב בכל המימדים... ונוגע ביקום... LIL

למעלה