לטס להחיות את הפורום.

michal optimit

New member
לטס להחיות את הפורום.

(כדי שיתנו לי ניהול) אוקיי, אז עכשיו שרשור בנושא של:איך התחלת לשמוע פינק פלויד, ומתי?

Yael Floyd

New member
נחמד.. נחמד.....

לפני שנתיים, כשראיתי את "החומה", כשאחרי כל אסיפת הורים ההורים שלי אמרו לי שהסרט הזה מתאים לי, והסרט הזה פשוט.. בע. אי אפשר לתאר. ואחרי זה התחלתי לחפש דיסקים שלהם..... ומשם לא צריך כבר לספר

michal optimit

New member
אני...

יש לי אח גדול נהדר, שכל החיים שלי משמיע לי מוזיקה והוא תמיד שממע פינק פלויד ואז יום אחד בכיתה ו או ז´ , ישבתי לתומי בחדר שלו והמערכת שלו הייתה דלוקה הקשבתי לכל הדיסק של החומה ומשם, הדרך הייתה קצרה

Purple Joti

New member
לה לה לה....

אממממממממממממ... גם אני אצטרף... תחילת כיתה ה´... גם בעקבות "החומה..."

michal optimit

New member
........../images/Emo13.gif הו,

ואיך הגעת לחומה? שאלות מץתוחכמות, שאלות מתוחכמות

Purple Joti

New member
סתם... היתי אצל אחת מהכיתה...

(שבינתיים כבר עברה ללהבים... נדמה לי...) ובדקנו קלטות מעניינות של ההורים שלה... ושם מצאנו את החומה.... לה!!

Yael Floyd

New member
נחמד.. נחמד.....

לפני שנתיים, כשראיתי את "החומה", כשאחרי כל אסיפת הורים ההורים שלי אמרו לי שהסרט הזה מתאים לי, והסרט הזה פשוט.. בע. אי אפשר לתאר. ואחרי זה התחלתי לחפש דיסקים שלהם..... ומשם לא צריך כבר לספר

אממ..

אח שלי הגדול תמיד ניסה להשמיע לי אותם ואז יומאחד שמעתי את פיינאל קאט ואהבתי נורא ובדיוק באותו הזמן יעל הביאה לי את the wall וראיתי ו..התאהבתי (?!)

השיר הראשון ששמעתי היה...

Money, אז לפני שנים רבות, כשרק היה ´רדיו מומה´.. מצאתי את השיר הזה נורא משעשע, אחר כך גיליתי שפינק פלויד לא בהכרח משעשעים כל כך, אבל להקה מדהימה.

meandmeandme

New member
לא קשה להתאהב בפינק פלויד...

אני פשוט באתי... ראיתי דיסק... החומה... נשמע מעניין... למערכת... מהופנט... ואז התחלתי לשמוע את בקצב של 6-7 פעמים ביום ואז התחלטתי לקנות בקצב מטורף והיום יש לי את כולם (מקוריםםםםםם!!!)... וזה כיף... והם הלהקה הכי טובה בעולם...

איזה יופי

שיש פורום פלוידיאני שכזה :)
שלום פורום אני שירה נעים מאד
איך התחלתי לשמוע פינק פלויד? תמיד ידעתי עליהם, הם מהלהקות האלה שפשוט יודעים עליהן, ואז איפשהו בכתה ז או ח כשרק התחלתי להתעמק במוסיקה כמו שצריך, קניתי את החומה, ואז במשך 3 ימים שמעתי אותו שוב ושוב ושוב ושוב, יצאתי מהחדר רק בשביל לשתות ולשרותים, לא הלכתי לבי"ס, ממש כלום, ואז היה שבוע התאוששות, ואחריו wish u were here, dark side, animals ועוד ועוד ומאז אני מאוהבת.
זהו. ברכות על הפורום, בטח הוא יפרח ברגע שיהיה פתוח רשמית ויופיע בדף קהילות.

CaerBannog

New member
סיפור פשוט

צרבתי מחבר שלי את החומה ואת דרעקסייד, בהתחלה לא התלהבתי גילתי את הדרעק רק אח"כ ואת החומה אני עדיין לא אוהב במיוחד

THE FATRIX

New member
אמממ....

הרבה זמן ידעתי על השיר another brake in the wall כמו כולם אבל לא שמעתי יותר מזה.... ואז אבא שלי קנה את echos לפני שנה בערך... שמעתי אותו בדיסקמן בדרך הביתה, וא זהתחלתי לשמוע את הדיסק יותר ויותר, כל פעם יותר שירים (בהתחלה לא אהבתי את כולם). ואז התחלתי לשמוע את דארק סייד ואז wyhe.....

אצלי זה לא ברור מידיי...

בעיקרון, אחי שמע את דארק סייד הרבה וגם קצת את וויש יו וור היר כשהייתי קטן והייתי מתקרצץ לו בחדר ודיי חיבבתי אבל לא ממש שמתי לב לזה כי הייתי קטן. אחרי זה כמה שנים לא שמעתי אותם ואז שנה שעברה שיעמם לי יום אחד אז ראיתי את הדיסק דארק סייד ושאלתי את עצמי מה זה והתחלתי לשמוע. נגנבתי לאללה, התאהבתי אבל גם התחרפנתי, נראה לי פחדתי לזוז, הדיסק הזה כל כך הלחיץ אותי. בסוף התחלתי לשמוע אותו המון ואז קניתי עוד שני דיסקים וידיד שלי צרב לי עוד דיסקים עם כמעט כל השירים שלהם. זה גם היה אבל בתקופה שהייתי בשיעור רוק בבית ספר וסיפרו לנו על פינק פלויד הרבה אז אני לא זוכר מה בא קודם למרות שבכל מקרה לא כל כך עקרוני.

flenster

New member
אני התחלתי לשמוע אותם

באיזור כיתה ז´ (לפני 10 שנים) ובמקביל שמעתי מטאל , נמשכתי יותר למטאל, ושמעתי אותם ככה, בקטנה. ואז... נסעתי לטיול בדרום אמריקה בינואר שעבר ואיך שאני נוחת בברזיל, כולי בשוק של החיים, אני רואה פרסומות ושלטי חוצות של הופעה של רוג´ר ווטרס
הייתי בהופעה , והרגשתי כאילו אני שוב בכיתה ז´ .. הכל חזר לי..

למעלה