לטעמי החומוס של אבו שוקרי בשרונה לא טעים בכלל

DANIAVNI

Well-known member
לטעמי החומוס של אבו שוקרי בשרונה לא טעים בכלל

אמנם על טעם ועל ריח ....
אבל בכל זאת קשה לי להבין
איך לי זה היה לא טעים על גבול הבלתי אכיל
ואחרים מהללים ומשבחים
מה
יש לי טעם כל כך משונה?
 

FiReBall

New member
מסכים. סוג של חומוס בקופסא

המסבחה הייתה סבירה מינוס מינוס.
 

DANIAVNI

Well-known member
אל תזלזל בחומוס בקופסא

יש חומוסים בקופסא שלוקחים חלק מהחומוסיות הגרועות
חומוס משני למשל כשהוא טרי יכול בהחלט לתת פייט טוב לחלקם

בכלל מרבית החומוסיות כיום מאכזבות מאוד
מה שנשאר מהגדולים זה רק השם
אבו חסן, בהדונס, פאדי, אבו אדהם, אבו שאקר והשכן ששכחתי את שמו
חומוס אליהו, רחמו במנחם בגין
זה פשוט זה לא זה כולם לטעמי בינוניים
שמעתי שגם לינא מאכזבת

היחידים שאני זוכר כטעימים זה דווקא מפגש הסטייק
עם חומוס היציקת בטון שלהם.
 
חומוס אשכרה בקצה הצפוני של דיזנגוף גם בסגנון המכביד

ואכלתי בעוד מקום בתל אביב סמוך להיכל נוקיה בתוככי תחנת דלק, אם אני לא טועה:
מפגש איילון?
לא מסכים שחומוס מקופסא שח משני עדיף על רוב החומוסיות שציינת,
כן מסכים שרוב הסניפים של " אליהו" הם חארטה

לחומוס יש גירסא כבדה וקלילה יותר,
אני אוהב את שתיהן,
אבל לפעמים בא לך על " יציקה"
למשל החומוס של פארג בחיפה יותר סוג של יציקה אבל ממש טעימה,
החומוס של אבו מארון הרבה יותר קליל
 

FiReBall

New member
לא מכיר את חומוס אליהו

אבל האם יש להם סניפים יותר טובים?
 

oreldi

New member
יש סניף בלבונטין

והחומוס שם טעים ולא כבד.
מנגד, בסניף בשדרות יהודית קבלתי חומוס חם מדי, דליל מדי שהיה בינוני מינוס.
יש כנראה סניפים יותר טובים ויש פחות טובים.
 

החתולית

New member
אכלנו בחומוס אליהו ביקנעם

החומוס היה סביר, לא מעבר לכך. אנשים נוהרים לשם בגלל המילוי חינם.
 

lriemann

New member
את המשאוושה הכי טובה בארץ אכלתי באליהו בעיר התחתית

לא תמיד הוא באותה איכות.
לפעמים הוא טוב מאוד ולפעמים מדהים.
&nbsp
משאוושה כבדה, מלאה בטחינה ומענגת להפליא.
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member


 

lriemann

New member
a rose by any other name...

אין לי בעיה עם טהרנים.
אתה רשאי לקרוא לה לא-משאוושה.
&nbsp
השורה התחתונה היא:
המנה המוגשת בניף זה של אליהו, העונה לשם משאוושה, היא מנה מופלאה, טעימה יותר ממה שמוגש תחת שם זה בכל מקום אחר בו סעדתי.
 

יויו13

New member
החומוס של 206 בצהלה גם בסיגנון הזה

באמת יש ירידה ברמת החומוסים בחומוסיות
אבל עדין הקופסאות זה לא בשבילי במיוחד עם השמן והחומרים שהם שמים שם
שלא לדבר על טעמי לוואי.
 

החתולית

New member
לחומוס מסחרי מקופסאות יש טעם לואי

שאני לא אוהבת. כמות החומרים המשמרים, צבעי המאכל ושאר החומרים הסיננטיים שמוסיפים לחומוס המסחרי, גורמת לי להימנע מחומוס בפרט וסלטים קנויים בכלל.
&nbsp
אני לא מוצאת שום דבר משותף לחומוס מסחרי ולחומוס טרי שנעשה במקום, תפל ככל שיהיה.
 

amirline

New member
לפתוח חומוסייה במקום חומוסייה שלא עבדה טוב זה טמטום גמור

 

DANIAVNI

Well-known member
במקרה הזה חוששני שהצדק עימך

זה לא שקודם היה מישהו בלתי מוכר והגיע אבו שוקרי הגדול
הרי גם לעלי קרוואן יש שם ( לא מוצדק לטעמי)
אז אם הוא לא נצליח
מוזר שאבו שוקרי חושב שכן יצליח.
הלוואי ונתבדה.

יכול להיות שהיו צריכים לשנות קונספט
נגיד שמישהו יקפיץ מנות בווק ויגישו על חומוס
או משהו בסגנון הזה
סתם מנה חומוס בפיתה או צלחת
אולי לא עובד

אולי מי שבא לשרונה
רוצה משהו מפתיע ומעניין
ולא מה שהוא במילא מכיר

גם פלאפל ג'ינה החכמים
חשבו שיימכרו אותה מנה פלאפל
ואפילו פחות
מהסניף ליד קניון עזריאלי
במחיר כפול
ולא הצליחו וסגרו.
 

FiReBall

New member
אני לא חושב שאבו חסן לא עבדה טוב

וגם בשיחה עם העובדים במקום, נטען שהבעיה הייתה בשגעונות של הנהלת הקניון, ולא בעניין כלכלי גרידא. בכל הפעמים שאני הייתי שם (בזמן ביקוש אמנם) היה מלא.
&nbsp
הקונספט כן השתנה - כעת מדובר בשיפודיה עם חומוס, ולא רק בחומוס.
 
למעלה