ליאומון גיבור, ליאומון גיבור...

Digi Lista

New member
ליאומון גיבור, ליאומון גיבור...

פרצוף עכבר הוא אפס!, איזה פרק חמוד ומצחיק היה היום...הינה עוד כמה פנינים שנאמרו בו: "אתה דיג´ימון טיפשון"(טריירמון לגילמון) "את בננה מוזרה(או משונה)"(קאזו לג´רי) "יאמי"(קאלומון- קולומון על האוכל של ג´רי) "אני עובד לבד!" (ליאומון לטקאטו, גילמון, ג´רי וקאלומון) ורק מישהו אחד היה חסר להשלמת הפרק...כן, כמה קשה לנחש שמדובר ב...אימפמון הוגה הפנינים בקולו השטיחי... ומה עוד? אההה פני עץ הופיע שוב ואני דיי בטוחה שאני יודעת מיהו(גם אם אני לא בטוחה, אני לא רוצה לדעת לבינתיים...)פני העץ כמו שאמרתי אתמול דיי מפחיד אותי, הפרצוף לו(התחפושת...)מזכירה לי סרטי אימה(שהם לא מפחידים אבל סתם מגעילים...)ונמאס לי שהוא תמיד בורח(למרות שברור שיש לזה מטרה...לא לגלות, יש לי השערות משלי...)מאיפה הוא תמיד מופיע?... אני מניחה שזה בערך כול מה שיש לי להגיד על הפרק...בעצם שכחתי משהו... התגעגעתי לליאומון!
(כן, אני עדיין מתה על הסמל הזה)

יאקומו

New member
אל תשכחי...

שאימפמון הוא הרע! שלא פתאום כל פעם שהוא יהרוג מישהו תעשי "יש!יש!" (בצחוק...) אני חושבת שפרצוף-הבובה הזה (כן, ככה אני קוראת לו...) הוא שליט דיג´ימון (מעניין מאיפה שמעתי את זה *ציניות* אוי נזכרתי! *עוד כמות של ציניות* מהעונה ה-ש-נ-י-ה! *חלונות נשברו בבית שלי*) הוא באמת דומה לאלה מסרטי האימה שלא מפחידים אלא יותר... מגעילים! נמאס לי מזה שהוא לא מדבר!

Digi Lista

New member
../images/Emo103.gifאימפמון לא רע!

הוא רק בודד ועצוב ומנסה להראות שהוא יכול להסתדר בעולם לבד בלי מאמנים(אם כי נראה לי שאתמול הוא למד), אבל הוא לא רע! ואני לא עושה "יש, יש" בכול פעם שהוא פוגע באנשים(הלו, מדובר על דמויות מצויירות...) אני פשוט אוהבת אותו ואת הקול שלו(שאחרי שהתרגלתי אליו הוא נשמע אפילו חמוד) שמזכיר לי קול של שטיח(ובקרוב יהיו דברים מאוד מעניינים איתו). הילד בעל פני העץ מעורר אצלי מחשבות האם זה...טוב יש לי הרגשה מאוד חזקה שזה דווקא לא דיג´ימון אלא...טוב אני אשאיר את זה לעצמי(וגם מי שיודע, אל תהרסו לי לפחות את זה...הרסתי לי כבר יותר מידיי...)
והינה תמונה שכבר שמתי לפני כמה ימים, אבל היא שוב מאוד קשורה לנושא אימפמון.

Goggle Girl

New member
אוי ויי -_-;;;

די! למה אנשים עושים לי את זה?!?!?!?! ;-; יש לכם מושג כמה שפוילרים אני יכולה לשפוך לכם עכשיו?!?!?!?! דיי. זה לא הוגן... ולי אין אפילו פוקס קידס!!! והילד בעל פני העץ... אם... *סותמת את הפה* זה לא הוגן!!! ;-;

Morphia

New member
*חצי משותקת*

מאט פשוט מדהים!!!! אהה!!! אני נשמעת כמו ג´ון!!! *מנערת את הראש* לא לא לא לא לא !!!! גט אאוט גט אאוט גט אאוט גט אאוט!!!!!

יאקומו

New member
תגידי...

*אין להתייחס ברצינות למה שכתוב בהודעה* מה קרה לך?! (
) את נהיית יותר משוגעת על מאט מאשר תמיד! ובכלל, חטפת אותו?! מה הוא (וטאי) עושים אצלך בארון?!

Morphia

New member
*מחייכת חיוך שטני*

לא, לא ´חטפתי´ אותם, וגם לא את דיוויס, טיקיי וקן, הם באו מרצונם החופשי, והם חיים אחד על השני בתוך הארון שלי. הם יוצאים כשבא להם, וככה אני משיגה תמונות מאוד... אמם... מיוחדות שלהם. *מהארון* מאיה? מה את עושה עכשיו? כלום! אני לא מספרת עליכם לאנשים בפורום... *צוחקת צחוק מרושע* נעלתי אותם בפנים היהיהי... *עוצמת עיניים, חושבת* (וכן, זה כואב) אני חושבת שכדאי לשחרר אותם בקרוב... *מהארון* מאיה!!! מה מאט? ימאטו: כלום... *מגלגלת עיניים, קוראת שוב את ההודעה עם השאלות* היהי... מה הם עושים אצלי בארון את שואלת? את בטוחה שאת רוצה לדעת?

יאקומו

New member
רגע אחד...

רק הדיג´יגורלים הבנים אצלך?... אז אני לא רוצה לדעת מה הם עושים... קוראים לך מאיה? זה השם שלי! כפי שאת יכולה לראות בכרטיס האישי שלי! מאיפה הציורים ה... האלו?! מה את מעדיפה, ציור של מאט/מימי או ציור של מאט/סורה *אני חושבת שכבר שמעתי התרסקות של משהו כששמת לב למילה סורה...*

Morphia

New member
חמודה שלי...

אני מעדיפה לראות את מימי וסורה ביחד מאשר עם מאט... כן, קוראים לי מאיה, מגניב לא? (לא ממש...) וכמו שאמרתי, את הציורים קיבלתי מידידה טובה מגרמניה... ואני לא שונאת אף אחד מדיג´ימון, גם לא את סורה. זו לא אשמתה שהמפיקים התבלבלו...

יאקומו

New member
מורפיה...

קודם כל אני מקווה לטובתך, שההורים שלך לא יודעים שאת מחזיקה בנים בארון חדר השינה שלך... ושוב לטובתך, אל תעיזי לעשות משהו עם דיוויס וטי.קיי (הם שלי!!)... *הצד הרע משתלט, מנסה להתנגד, הוא מנצח* עכשיו, כדי שתסבלי אני שמה תמונה של מימי וסורה עם מאט! *הצד הטוב חוזר לכמה שניות* אני רק רוצה להתנצל על התמונה, אני לא יכולה לנצח את הצד הזה שבי! הו משתלט... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

Morphia

New member
המם....

ההורים שלי לא יודעים, טוב להחזיק את האנשים בתוך הארון... זה מסנן קולות... ימאטו: *עיוותים בפנים, מנסה להגיע אל המחשב ולנתק אותו מהחשמל* תעיפי את התמונה הזאת! חשבתי שבחיים אני לא אראה אותה יותר!!! טאיצ´י: *מחזיק את ימאטו, לוחש לו משהו באוזן* ימאטו: *מהנהן, לוחש לי משהו באוזן* אני: טוב... אה וחוצמזה.. אני אף פעם לא ניסיתי לעשות שום דבר עם אף אחד מהם... חוץ מהפעם ההיא שימאטו חזר שיכור הביתה... *מבט חולמני* ימאטו: *sulks* אמרת שלא תזכירי את זה יותר... אני עדיין קצת כועס על טאי קוי בגלל זה... אהם... סליחה... *דוחפת את ימאטו וטאיצ´י לארון* ולשם שינוי אל תעשו שום דבר... אה... ואני בסדר עם התמונה... אין נשיקות... והנה הנקמה המתוקה ^^

Morphia

New member
אזהרה... ספוילר קל למעלה

כאילו שלא ידענו את זה כבר... ()^^

DiGiHiLa

New member
אני יודעת שאתם יודעים..

טוב סורי שלא אזהרתי אם יש מישו שלא יודע....

הלדין

New member
לא הליאומון הזה

מה ששיעשע אותי הוא המנוסה של ליאומון מפני ג´ורי.(ואני הייתי בטוח שקוראים לה סוזי). זה כמו שיש יותר מגריימון אחד בעולם הדיגיטלי, יש יותר מליאומון אחד. בעצם, מה ליאומון עשה שם? גם אני סבור שיש קשר בין הבובה הזו למגה-דיג´ימון שליט-האופל מהעונה הראשונה. אולי הוא הדיג´ימון השותף של מישהו ולמה הם לא הפעילו את המממ... המילון הכללי ההוא. על כל פנים, שזה מוזר שהם עדיין לא גילו את מטרתם.(מה שכן, אני נולדתי בשנת העכברוש)

star_female

New member
......

ג´ורי = ביפנית, ג´רי = בעברי/אנגלית. סוזי היא אחותו הקטנה של הנרי ושכחתי את השם המקורי שלה o.o;

Snake Bandage

New member
אה....

לעונה הנוכחית אין קשר לעונות הקודמות... הליאומון הזה הוא אחד פראי, כמו גורילמון, דוקוגמון, הארפימון, ליזרדמון כהה ודומיהם. והשם המקורי של סוזי זה שיוצ´ון. ^^

הלדין

New member
ועדיין יש יותר מליאומון אחד

הרושם שלי היה שיש קשר משפחה בין השניים. טוב, רואים את האחות של טאקטו איפשהו?

star_female

New member
לטאקאטו אין אחות...

זאת האחות של הנרי. וכן, רואים אותה... כבר ראו אותה כמה פעמים, אבל יהיה לה תפקיד יותר גדול בהמשך הסדרה (זה לפי ספוילרים שקראתי... אני לא יודעת הרבה)

למעלה