ליאורי שוב חולה

ilana k

New member
ליאורי שוב חולה../images/Emo7.gif

רק בשבוע שעבר סיימנו עם השלשולים, חום ואנטיביוטיקה. והנה שוב בא. עוד פעם שלשולים, חום, אנטיבאוטיקה, בכי וכד'. היום בלילה אפילו לא שמתי לליאור נעליים (אני מקווה שלא יקרה כלום תוך לילה) כי הוא פשוט היה כל כך מסכן. הוא בכה וישן כל היום. לא אכל כלום, כל הזמן הקיא מים, ומיד אחרי זה שלשל. בקיצור שמח לנו. מקווה שיחזור לעצמו במהרה.

תגידי, הכנסת אותו לגן לאחרונה?

לדעתי לא כי כמה שאני זוכרת הוא נמצא עם אמא שלך או של בעלך, וסליחה אם אני טועה. כי אם הכנסת לגן, זה אסון!!!! בשנה הראשונה בגן, תמיר היה כל שבוע, באמת כל שבוע חולה... תרגישו טוב כבר!

ilana k

New member
ממש לא הכנסתי אותו לגן

הוא בבית או איתי, או עם בעלי או עם אמא שלי (לכל אחד יש משמרת ביום). הילד הוא ילד ביתי , כאשר המקום היחידה שאני חושבת שהוא יכול להיות הסיבה לבלאגן זאת הבריכה. אבל אני כל כך מבואסת מלחשוב על זה אפילו, כי ליאור מת על בריכה, וכמובן גם אני נהנית. אז אני בדילמה. להפסיק ללכת לבריכה או לקוות שזה לא בא משם.

אנחנו הפסקנו בצער רב

עם הבריכה מחודש פברואר. מאותה הסיבה. עכשיו אושרי לא רוצה להיכנס למיים. שיעור אחד שיכנעתי אותו (לפני שבועיים) אבל הוא כבר ממש שכח לצלול ולא רצה לעשות שום דבר עם הקבוצה (גם לפני ההפסקה לא היינו עושים הכל עם הקבוצה אבל הפעם זה היה קיצוני). בשבוע שעבר ניסינו שוב אבל הוא אפילו לא הסכים לשים בגד ים. נסענו הביתה מאוכזבים אבל עם ילד מאוד מרוצה וביטלנו את הקורס )-:

טאניוש

New member
../images/Emo41.gif חוג שחיה ../images/Emo41.gif

דיברנו עם מאמנת שחיה (לא של תינוקות אבל אמא לתינוקת שהלכה לחוג). היא אמרה שני דברים: צריך לבוא לאיזה 4 שיעורים כדי לקלוט את העקרון, אחרי זה- לקנות בריכה מתנפתחת הביתה ו"לשחות" שם. הילדה שלה בת שנה ו-4 חודשים ויודעת לשחות מטר וחצי, אז בריכה במרפסת מספקת אותה. דבר שני- התינוקות לא שוחים אלא צוללים והיא די בספק שזה תורם משהו להתפתחות שרירי הרגליים. ואם עוד חולםי כל הזמן אז הנזק עולה כבר על תועלת... בקיצור, עידית, תרגישי טוב עם ההחלטה

למעלה