הוא לא צריך ישר להכריז על אי הגעה. הרי הוא יודע שצביקה לא רוצה אותו בנבחרת. יכל ללכת לצביקה, לדבר איתו ב 4 עיניים, לבקש ממנו שינפה אותו במקום שישב סתם על הספסל וזה יגרום לעוד חיכוכים בניהם (תירוץ: "אני לא מרגיש כרגע שאני יכול לתרום לנבחרת יותר מחלוקת מגבות יעילה"), צביקה ינפה אותו, וגמרנו את הסיפור.
אבל כשאני חושב על זה, מאד קשה לעשות את ההפרדה. נבחרת היא בכל זאת גם משהו אישי, אינטראקציה אישית ושחקן שנמצא תחת מישהו שהוא חש כי רדף אותו, השפיל אותו, אפשר להבין את הכאב. למרות זאת, למרות שאני מבין את אליהו, הוא חייב לנשוך שפתיים ולשחק. אדרבא, תוכיח לשרף, שלא ספר אותך במכבי, מה אתה שווה.
כל הכבוד לליאור אליהו על זה שלא מוכן לשחק תחת אפס-שרף! מאיפה נחת המשפט המטופש "נבחרת ישראל היא מעל הכל.." ליאור הוא שחקן מקצוען, והוא יילך לאן שנוח לו, אם עמדת המאמן לא נראית לו, בין אם זה נבחרת או קבוצה, הוא פשוט לא יילך. מגיע לו !!! כולכם הולכים למילואים? לא, אז ששששש ליאור לא חייב לאף אחד כלום, תאמינו לי שהנבחרת רק מפסידה מזה שהיא עדיין עם מאמן של "אתמול" כמו צביקה שרף, גם אם היה לוקח את גביע אירופה עם מכבי, עדיין הייתי חושב אותו הדבר. כבוד ליאור, תמשיך לייצג אותנו בכבוד הייכן שלא תהייה!!!!