ליאור אליהו הודיע שלא יגיע לנבחרת

Carmelo Anthony

New member
צודק ב100%

הנבחרת זה אמנם דבר מאד חשוב, אבל הוא לא יכול לשחק כשמעליו אדם שהוא מסוכסך איתו.

TheWhiteTigris

New member
לדעתי

הוא לא צריך ישר להכריז על אי הגעה. הרי הוא יודע שצביקה לא רוצה אותו בנבחרת. יכל ללכת לצביקה, לדבר איתו ב 4 עיניים, לבקש ממנו שינפה אותו במקום שישב סתם על הספסל וזה יגרום לעוד חיכוכים בניהם (תירוץ: "אני לא מרגיש כרגע שאני יכול לתרום לנבחרת יותר מחלוקת מגבות יעילה"), צביקה ינפה אותו, וגמרנו את הסיפור.

יוֹאב

New member
מבחינתו הוא אולי צודק

אבל גם הנבחרת תהיה צודקת כאשר תכריז על כך שליאור אליהו לעולם לא יוזמן לנבחרת יותר.

נמשל

New member
נכון שנבחרת היא מעל לכל

אבל כשאני חושב על זה, מאד קשה לעשות את ההפרדה. נבחרת היא בכל זאת גם משהו אישי, אינטראקציה אישית ושחקן שנמצא תחת מישהו שהוא חש כי רדף אותו, השפיל אותו, אפשר להבין את הכאב. למרות זאת, למרות שאני מבין את אליהו, הוא חייב לנשוך שפתיים ולשחק. אדרבא, תוכיח לשרף, שלא ספר אותך במכבי, מה אתה שווה.

BeNnyIL

New member
כל הכבוד!

כל הכבוד לליאור אליהו על זה שלא מוכן לשחק תחת אפס-שרף! מאיפה נחת המשפט המטופש "נבחרת ישראל היא מעל הכל.." ליאור הוא שחקן מקצוען, והוא יילך לאן שנוח לו, אם עמדת המאמן לא נראית לו, בין אם זה נבחרת או קבוצה, הוא פשוט לא יילך. מגיע לו !!! כולכם הולכים למילואים? לא, אז ששששש ליאור לא חייב לאף אחד כלום, תאמינו לי שהנבחרת רק מפסידה מזה שהיא עדיין עם מאמן של "אתמול" כמו צביקה שרף, גם אם היה לוקח את גביע אירופה עם מכבי, עדיין הייתי חושב אותו הדבר. כבוד ליאור, תמשיך לייצג אותנו בכבוד הייכן שלא תהייה!!!!

למעלה