ליאור התחיל היום רכיבה על סוס

מיכל153

New member
ליאור התחיל היום רכיבה על סוס

היי ליאור היה היום בשיעור של רכיבה על סוס (טיפולית) והוא מאוד נהנה. לפני כמה חודשים הצעתי לו והוא לא רצה לשמוע על זה(למרות שאמרתי שזה כיף ולא ציינתי את הטיפול). לפני כחודש הוא פתאום נזכר בזה ואמר שהתחרט והוא בכל זאת רוצה את זה. בקיצור התחייבנו על עוד 3 שיעורים ונראה איך יהיה. זה לא קל בשבילי להגיע לשם, בלי אוטו, צריך מונית הלוך חזור, אבל מה לא עושים בשביל הילדים. הוא כנראה מנחש שזה בשביל זה, כי הוא סיפר למורה בביה"ס שהוא הולך לרכיבת סוסים והיא שאלה אם זה רכיבה טיפולית והוא אמר : אני חושב, אבל אני לא בטוח.

Diana M

New member
נשמע מעניין, אשמח לשמוע את מידת

האפקטיביות בעתיד, אם ליאור יתמיד בכך. כל נושא הטיפול באמצעות בעלי חיים נמצא ממש ברשית הדרך אך מתוך הרשמים בשדה נראה כי יש לכך השפעות חיוביות ביותר. בצלחה לליאור!

למיכל 153 שלום!

אני שמחה לקרוא על הרכיבה הטיפולית של ליאור. אני יכולה לספר מנסיוני האישי, שהרכיבה לא הייתה טובה, בהתחלה הכל הלך בסדר, אבל אז הגיעה הנפילה [תרתי משמע], נפלתי מהסוס שעליו רכבתי, ואז קיבלתי החלטה להפסיק את השיעורים המרגיזים האלו. יש לציין שזה היה במסגרת החממה, [ביה"ס]. הנפילה ההיא הייתה טראומה רצינית, ועד היום כשאני נזכרת בזה אני מקבלת צמרמורת בכל הגוף. לקח לי זמן לחזור לעצמי, ולהחזיר את הביטחון העצמי שאבד, שיהיה בהצלחה, ליאת.

למעלה