ליאור והפסיכיאטרית החדשה ודיווח

מיכל153

New member
ליאור והפסיכיאטרית החדשה ודיווח

היי ליאור מגיע ממש יפה לעומת מה שהוא רגיל. כבר 4 ימים שהוא מגיע 08:40 לעומת 09:00 שהיה רגיל קודם (ואפילו יותר מאוחר). היינו היום אצל הפסיכיאטרית החדשה. היה לו קשה לענות בע"פ ובכתב היא לא כתבה לו כמו הקודמת. היה צריך לספר מה קורה היום. הוא הודה שהוא נהנה שמנחשים אותו. הלימודים לא קשים, קשה עם הילדים. הוא צריך לחשוב עד עוד שבועיים על כדור שנקרא faxovil שעוזר בתקשורת עם אנשים ובמצבי רוח (עוזר לצאת מדכאון). היא אמרה שהיא רוצה לדבר עם המורה המחנכת ופסיכולוגית ואח"כ לתכנן תוכנית בשיתוף ליאור כדי שהוא גם יסכים. בינתיים צריכים לתת פרסים קטנים על ההצלחות בהגעה לביה"ס בזמן. ליאור יכתוב את הפרסים על דף. היא רוצה לעשות פגישה משותפת לכל הנוגעים בדבר : מורה מחנכת , פסיכולוגית, פסיכיאטרית ואני (אולי גם ליאור, לא ברור). ענין טיפול בחיות הוא חלק מהתוכנית. היא תביא בפעם הבאה דוגמה של הכדור להראות לליאור. כשיצאנו הוא אמר שהיה יותר קל אצל הקודמת כי הוא צריך להבין את השאלה ולחשוב כשהוא רואה אותה (את השאלה) מול העיניים. נתנה לי טלפון לשאלות וכמובן למסור לפסיכולוגית ולמחנכת שלו. פגישה הבאה עוד שבועיים. אמשיך לעדכן. ביי מיכל153

כל הכבוד לליאור על ההתקדמות../images/Emo24.gif

עושה רושם שליאור עכשיו משתף פעולה וממש רוצה להצליח (אני זוכרת שהוא היה עושה דווקא ולא רוצה) שיהיה בהצלחה בהמשך

שרהודיה

New member
ישר כח לליאור !!!!

מיכל נראה שאתם על הדרך הנכונה... ליאור בסוף יפתיע את כולם !!!!

למעלה