ליאור סושרד

avnavnav

New member
ליאור סושרד

ראיתי מופע שלו \ ממש מטריף מעניין מצחיק נראה לי גם מקורי לעומת נמרוד והוא לוקח 15000 שח מדהים

LiranTheWizard

New member
זה בהחלט סוגיה

מעניינת - התעריפים של כולם. כמה הם לוקחים. כמה זמן אורך המופע?

tamirodeon

New member
תספר מה היה

אני גם חושב שסושרד מעולה אבל עוד לא ראיתי אותו בהופעה וגם לא את נמרוד (ראיתי את לוסטיג והוא מצחיק מאוד ומדהים). מה סושרד עושה? מה אורך של ההופעה? ובאמת 15000? ? ? זה הכי לא יאומן, זה בערך כמה שאני עושה בשנה.........

LiranTheWizard

New member
השאלה היא כמובן

מה נשאר לו מזה? הוא הרי מופיע בטח עם צוות שלם ויש עוד הוצאות מסביב, לא? אני גם שמעתי על "סכומים אסטרונומיים" שלוקחים כל מיני אמנים (לאו דווקא קוסמים) אבל אח"כ כאשר אתה בודק מה נשאר מזה, אתה מגיע למשכורת לא נמוכה מדי, אבל גם לא משהו שממנו תהפוך לעשיר גדול. אלא אם אתה מקיים הרבה הופעות.

tamirodeon

New member
מה פתאום

ראיתי את לוסטיג מופיע והוא מופיע בלי שום עוזרים ובלי כלום, הוא פשוט בא לבד עם מזוודה ושום דבר יותר מזה. אני לא חושב שסושרד צריך צוות שלם, כי זה לא כמו קוסמים שצריכים עוזרים. וחוץ מזה נראה לי שעבדו עליך עם ה-15000, הוא היה מת להרויח כך, אולי 1500 זה יותר הגיוני. כי אם הוא לוקח 15000 לוסטיג צריך לקחת 30000 וזה כבר בכלל לא הגיוני, נינט לא לוקחת כך נראה לי.

donlondon

New member
זה נכון בטוח

לי זה נשמע הגיוני נינט לוקחת 50000 אלף להופעה בן דוד שלי עובד בחברת הייטק הם לוקחים את ליאור מנור לתערוכות בחול הוא מקבל 80000 שח ל3 ימים זה לא יאומן אבל זה נכון ועוד משלמים על זה טיסה ומלון טוב להיות קוסם

רן המלך2

New member
טוב להיות קוסם..

אם קוראים לך ליאור מנור או השתתפת בתוכנית טלוויזיה בפריים טיים, רוב הקוסמים, שלא מחזיקים באחד מההישגים/תארים הנ"ל נאלצים להתפרנס מחלטורות של העיריה וימי הולדת ומסיבות של ילדים עד גיל 12...

למעלה