ליאור שליין- היה כ"כ מצחיק!!

מעיין51

New member
ליאור שליין- היה כ"כ מצחיק!!

אביב היה כל כך חמוד.. "יש עוד הרבה להקות כמונו- טובות" חחח והבלונדינית הרגהה אותיי... "מפחיד" חחחחחח

plane crazy

New member
דווקא די התאכזבתי

הוא נתן ראיון קצר הוא שר שם שיר? ישנתי אחרי שאביב גפן הלך בכלל התוכנית נראית לי שטויות כזאת.. חיקוי די גרוע של קונאן אובריין אם ככה קוראים לו..

היה סתם ראיון.

איזה 5 דקות על השעון, וגם ראיון שלא ממש זרם. הדלקתי וכיביתי את הטלוויזיה רק כשאביב היה ואני מבינה שהוא לא שר שום שיר. ומה, לפי מה שאביב אמר, מה-22 בדצמבר עד מרץ הוא לא יהיה בארץ?

מעכבת

New member
הוא אמר שהוא לא יהיה בארץ

מה-22 לינואר,לא לדצמבר [איך זה הגיוני אבל?בארכיון כתוב שהסיבוב הופעות מתחיל ב-16] וכן,כנראה שעד אפריל ככה לא יהיו הופעות..

Perfect sense

New member
התוכנית על הפנים

האמת היא שלא ראיתי את הקטע עם אביב, אבל ראיתי בערך חצי שעה מהתוכנית- והיא לא איכותית במיוחד, לא הצחיקה אותי ברובה, חיקוי זול של הטוק שואוז בארה"ב- רק עם הסלבז הישראלים, שלא מספקים את הסחורה. בנוסף, ליאור שליין איכזב ברמות....

אולי תתן לה שבוע אחד לפחות

לפני שתעביר ביקורת? סה"כ תוכנית ראשונה והיא הייתה לגמרי בגדר הסביר

Perfect sense

New member
אני לא יודע,

האמת כן די קטלתי את התוכנית, אבל זה פשוט לא הצחיק אותי- וזה לא זרם, זו ההרגשה שלי. לא ניסיתי לפסול, בכל מקרה...

Perfect sense

New member
כל תכנית?

אני לא יודע, רעיון הטוק שואו מעולם לא היה מוצלח (בעיניי) בישראל, חוץ מאולי יצפאן- שגם בסופו של דבר נהייתה פתטית, לא קיבלה את צחוק\ אהדת הקהל. והתוכנית של שליין צריכה להתהוות? אוקי, סבבה...בינתיים היא לא משעשעת אותי.

אני ממש אהבתי.

ישבתי ונשפכתי שם כל התוכנית בערך. הומור פשוט ודבילי כמו שרק ליאור שליין יודע לעשות באחת עשרה בלילה :)

למעלה