ליאור, שלי וליאת - התפתחויות

מיכל153

New member
ליאור, שלי וליאת - התפתחויות

היי - ליאור והשינוי לגבי ביה"ס ובבית : ליאור החל ללכת הרבה יותר ימים. הוא מסרב ללכת רק יום או יומיים בשבוע (כלומר, הוא הולך יותר לביה"ס) וזה הרבה יותר טוב מהמצב הקודם. חלק מהפעמים נסלחים בגלל טקסים או משהו חריג מהלימודים. חלק מהפעמים הצלחתי לשכנע אותו לקחת סירופ (או כדור כשהוא שהה כבר בבית הספר) נגד כאב ראש וללכת לשם. הבעיה היא בימים שהוא לא מרגיש כל כך טוב ואינו מוכן ללכת לרופא לבד. אז נוצרת בעיה ואין אפשרות ללכת איתו, כי צריך ללכת לעבודה. - שלי והשינוי והפגישה עם משפחתי והגן : שלי בזמן האחרון לאחר הניתוח מפגינה בטחון מדהים. היא הרבה יותר בתנועה (פחות עייפה) וגם עקשנית הרבה יותר לפעמים בלי ממש הגיון (אפילו לישון עם שמלה למרות שלגן אני שולחת אותה עם שמלה). ב- 4 למאי תהיה לנו פגישה עם אחותי ואמי ואני לצוות הגן (גננת ויועצת). באותו יום נראה גם את כיתת הבוגרים. אגב, החונכת של שלי ואייל שהיתה גננת בגן ממליצה וחושבת גם שכדאי להשאיר אותה בגן וההכנה לכיתה א' מעולה. - ליאת והחונכת : החונכת ממש נחמדה והיא כמו אחות בוגרת, לפעמים היא עוזרת בדברים קטנים כמו לתלות על הקיר פוסטרים ולפעמים נושאים יותר חשובים כמו לשכנע את ליאת שלא נורא אפשר להתקשר לשאול אם אפשר להחליף יום בכרטיס שזכתה בו. גם בנושא להתמצא ברחובות יותר יש עזרה איתה. - הדאגה לליאת גם מהפסיכיאטרית : הפסיכיאטרית דואגת לליאת, כי היא ראתה אותה במפגש של כולם והיא זיהתה קושי נפשי. אמרתי לה שיש לה חונכת והיא נרגעה קצת. חוץ מזה, היא אומרת שהמסגרת שלה היא לא מיוחדת וגדולה.

למעלה