ליאיר- אנשים ללא כוכבים ביסודות

ליאיר- אנשים ללא כוכבים ביסודות
הייי רוצה לדעת מה המשמעות באישיות האדם שחסרים לו כוכבים באחד מן היסודות: אש, מים, אדמה, ואוויר.

ובכן..
התשובה היא פשוטה: זה לא אומר למשל שלא ירגיש אם אין לו כוכבים ביסוד המים, למשל, אבל בתי הרגש יתפקדו עם סוג אחר של רגשות, למזל רגשות עוצמתיים ודרמטיים אם הם נפתחים ביסוד האש, וכו. כנ'ל גם השאר. אש אדמה אוורי ומים מדברים בין היתר על סגנון פעולה, לא על היעדר יסוד מהסוג הזה בחיי האדם.

האם נכונה הפרשנות הזאת
שמעתי שמי שאין לו יסוד אוויר הוא "כבד". מי שאין לו יסוד אש הוא חסר אומץ. מי שאין לו אדמה, הוא מרגיש "תלוש". אם נתעלם מהבתים ומלאקוניות התאור ( והפשטנות), האם זה עקרונית נכון? הייתי רוצה לקבל מידע קצת יותר מפורט, או אולי דוגמא, על סגנון פעולה למי שחסר אוויר, חסר אש וחסר אדמה.
&nbsp
בקשר לחוסר יסודות , תהיה לי שאלה נוספת במכתב נפרד.

הגיע הזמן להשתחרר מסטיגמות ודיעות קדומות
כתבתי לך איך העיקרון הזה עובד בתשובה שלי, אבל אי אפשר לפרט יותר בלי מפות ספציפיות ובלי שליטים ספציפיים. אומר לך רק זאת: הגיע הזמן להתנער מהאסטרולוגה האנכרוניסטית הזו שקובעת נחרצות מי יהיה מה עם עודף או חוסר ביסודות מסויימים. יש אנשים בלי טיפת אויר והם קלילים כנוצה, ויש אנשים עם רוב הפלנטות ביסוד האדמה והם לא פרקטיים לחלוטין. לכל מפה שפה משלה, ורק ברגע שאתה משתחרר מכל הסטיגמות השמועות והידע השטותי שכולנו חווים כשאנחנו מתחילים ללמוד את התחום הזה, אתה יכול באמת לנתח מפה לעומק בלי דיעות קדומות וסטיגמות למיניהן.

מן הסתם חשבתי ש-
כמו שידוע מה השמש עושה בכל מזל באופן עקרוני, וכך הירח ושאר הפלנטות, כך אפשר להגיד מה קורה כשחסרות פלנטות (או צירים) . גם התחזיות שאסטרולוגים מפרסמים לכל מזל בעיתון או באינטרנט, אינו מנתח את המפות באופן אישי והוא מתאים כללית (ושטחית) לכל בני אותו מזל . עבורי ועבור המתעניינים כמוני,זה אמצעים אלו משמשים ללימוד על קצה המזלג כמו מן הפורום הזה. ברור לי שרק ניתוח מעמיק במפה ממשית נותן תשובות, אבל זה חורג מגבולות הפורום.

מבין בהחלט למה חשבת ככה
אבל.. למה שלא תלמדי אסטרולוגיה כמו שצריך? ברור לגמרי שאת מתעניינת 'כבדה' מה שנקרא. שווה לפחות לקרוא ספרות על אסטרולוגיה כדי להבין איך הדברים עובדים באמת. הספרים של רוברט הנד למשל, כל השלושה, שוים בהחלט קריאה מעמיקה אם אין לך בעייה עם אנגלית. פלנטס אין טרנזיט, פלנטס אין יוט, פלנטס אין קומפוזיט - ממליץ בחום לכל מי שרוצה ואוהב ללמוד לבד.

צודק!
אכן הייתי רוצה מאד ללמוד את הנושא בצורה מעמיקה. אני לומדת בשלוש ערים שונות רחוקות ( עם נסיעה באוטובוס) 5 קורסים נפלאים אחרים, מתנדבת פעמים- שלוש בשבוע בבית חולים. שאני חייבת לקחת קורס אנגלית רציני כדי לקרוא את הספרים שהמלצת. את זה אני עדיין דוחה ודוחה... אני מקווה שהכוכבים יקבעו לי זמן לכל הקורסים שאני צריכה ושאני רוצה. אולי עם אורנוס במזל האופק זה יקרה
( טוב שאפשר להיתלות בפלנטות גבוהות, זה לא אני זה הן, והמזל שלי
)

למעלה