ליאיר : הוספת פרטים...

כמה עובדות עלייך

את מזל דלי, עם ירח דלי, מה שמראה שיש לך הרבה מדלי.. אופק גדי, ושליט האופק בבתולה עם עוד שני כוכבים.. מה שמראה שאת אדם מאוד ריאלי ומעשי אם שני רגליים על הקרקע. את סקרנית ואוהבת לפרק דברים לגורמים.. את מאוד אינטלקטואלית, ואנשים אוהבים את מה שיש לך להגיד... את צריכה חופש.. אבל מפחדת להיות חופשייה (זה מין צורך פנימי שלא ממומש) בעיקרון מזל דלי הוא אינטלקטואלי ``שאוהב את כולם``. הוא מאוד פתוח וליברלי, ובעל קסם אישי. הוא שואף לשיוויון, ושונא גזענות ודעות קדומות. תמיד חולם להחלים את האנושות ממכאוביה ותר אחרי האמת הנצחית שעדיין לא גילו (ואם יגלו - זה בטוח ייעשה ע``י הדלי). מזל מאוד מרתק שמתעניין בכולם. כיף להיות בסביבתו, למרות שהוא חולמני. אנשים שמדברים איתו בטוחים שהוא ``ברקיע האחר`` ולא מקשיב להם... אבל אם יבקשו ממנו - הוא יחזור על כל מילה. זהו בערך.. שבתאי

שכחתי עוד משהו!!!

הירח והשמש היו אצלך בליקוי... תבררי בפורום מה זה אומר כשהמאוראות לקויים - כי אין לי מושג - אבל זה מעניין..

ענת ק

New member
תודה על התגובה

שלום לך! תודה רבה על התגובה חלק מזה ממש נכון.איך אתה יודע שאופק שלי במזל גדי? ומה זה אומר ? האם בן הזוג שלי צריך להיות גדי על מנת שזה יתאים? ענת

סליחה?!

מה זאת אומרת ``חלק`` מזה? מה עם השאר? לא נכון? מה בדיוק? את האופק מוצאים בעזרת שעת לידה.. חישובים מתמטיים פשוטים (בערך) עוזרים למצוא אותו. היום המחשב עושה את זה בשבילך. אופק בגדי אומר שיש לך הרבה מתכונות האופי של גדי.. אין לזה שום קשר לבן הזוג או לאהבה בכלל... חוץ מזה שאת קצת קרה באהבה בגללו (מה שלא בטוח נכון - אין לי את המפה שלך מול העיניים, וזה תלוי בהרבה גורמים). בכל אופן זה רק מוסיף על ההיגיון שלך ושיקול הדעת. הסביבה תופסת אותך כאדם ``לחוץ`` ורציני. אדם שאפתן. שבי

ענת ק

New member
וואו

כל הכבוד! יש בזה משהו במה שרשמת לי. אולי אתה יכול להגיד לי מה מתאים לי? תודה ענת...

מה מתאים לך?

ובכן.. המזלות המתאימים לך הם: טלה, שור, תאומים, סרטן, אריה, בתולה, מאזניים, עקרב, קשת, גדי, דלי או דגים. כל קשר, עם כל אחד מהמזלות, יכול להצליח... המזלות סרטן עקרב ודגים יכולים ללמד אותך להיות יותר רגשית, להוסיף לך קצת דמיון... ואת יכולה ללמד אותם יותר על עצמאות, וקור רוח... השילוב יכול להביא או לאיזון בין בני הזוג או לפיצוץ... את יודעת מה אומרים: התכונה שבגללה מתחתנים - היא התכונה שבגללה מתגרשים... אבל כל קשר, עם כל מזל, יכול לעבוד, אם משקיעים בו ונותנים לו את הנשמה. פלא שגדייה תשאל על הרגש ולא על הקריירה... ;-) שבי

ענת ק

New member
תגובה מענת

תודה רבה באמת שכתבת לי שכל מזל מתאים לי זה ממש עזר לי.... אתהיכול לומר לי מה צפוי בעתיד? ענת

יש גבול לכל תעלול :p

אם אני אתחיל להיות אסטרולוג של כל אחד אני לא אצא מזה - במיוחד שאני אפילו לא מרוויח על זה כסף (אולי מפסיד בגלל ההתחברות)! אז בעיקרון אני ממש לא יכול להתחיל לנתח לך את העתיד... אבל אם זה ממש ממש ממש חשוב לך.. תתני לי את הפרטים שלך (שוב) ואני אבדוק לך ת-מ-צ-י-ת-י-ת על העתיד.. אוקיי?

ענת ק

New member
לשבתאי שלום!!

היי! אני אודה לך מאוד אם תוכל לחזות לי את עתידי. הפרטים שלי: נולדתי בתאריך 16.2.1980 בשעה 4:05 יום שבת. אני מזל דלי. תודה :cool: ענת

ענת ק

New member
שבי !! שכחת אותי?? 8-(

אני מחכה לתשובה בבבבבבבבקקקקקקקקששששששששהההההההההה!!!

למעלה