ליאיר היקר..

טין טין

New member
ליאיר היקר..

יאיר, רציתי לומר לך שאני קוראת בקביעות את ההורוסקופ שלך ומאוד נהנית. אתה כותב בצורה ממש מיוחדת ושונה מכל האסטרולוגים האחרים, אני מקווה שתיקח את זה כמחמאה, מה שזה אמור להיות.. :) דבר שני, אני תמיד מחכה שתהייה לי שאלה שאני אוכל לכתוב אותה בפורום, אז סוף סוף יש לי אחת: יש לי חברה טובה שאני מאוד אוהבת, והיא ממש מקסימה, אבל יש לה נטייה לדכאונות. זה די מוזר, כי לפי המזל שלה, קשת (היא נולדה ב24.11.86-), זה אמור להיות בדיוק להיפך... ורציתי לשאול אותך איך לדעתך אני יכולה לעזור לה ולשמח אותה, אם יש לך עצה כלשהי? אני אשמח. בכל אופן תודה מראש, טין טין

איך לשמח קשת ?

לתכנן איתו טיול ארוך ארוך, לקנות לו ספר מיסטיקה, לקחת אותו לאסטרולוג, ולקנות לו מתנה קטנה ומתוקה, שעטופה בחיבוק ענק..

danalei

New member
אני קשת

זה ממש נכון מי שכתב את התשובה הזאת אני ילידת 21.12.78 ואם יד על הלב זה ממש נכון ולא לעצבן אותו יותר מידי בכל מיני זיבולי מוח שיקריים את זה שכחת להגיד

צודקת - לקשת תמיד צריך לומר אמת

גם אם היא כואבת, ולא ממש נעימה.. הקשת יעריך אותך הרבה יותר על האמת שתאמר, מאשר על הצורך להתחנף ולהיות נחמד..

במקרה קראתי את שאלתך ובמקרה אני מזל קשת...:)

אז בגלל שאני גם מזל קשת חשבתי אולי אוכל לעזור לך....... תפתיעי את חברתך במשהו שמאוד רצתה ושלא יכלה להשיג אותו... תקני לה מתנות קטנות כאלה וחמודות.. מקווה שעזרתי... וגם עם לא אז היה שווה לנסות.. שלך רון:)

למעלה