ליאיר ז´רמון (אני יודעת שאתה קורא)

אינצה

New member
ליאיר ז´רמון (אני יודעת שאתה קורא)

קודם כל רציתי לאמר תודה על היחס החם והסבלנות האדירה שלך. רציתי לספר לך וגם לשאר הבנות שבסופו של דבר סגרתי על שמלה בעמנואל ובסופו של דבר הבד הוא לא משי פראי אלא תחרה מאוד עדינה עם קצת נצנצים (השתחררתי קצת מההיסטריה של "לא רוצה נצנצים בשום פנים ואופן"). אבל זה אחרי התלבטות קשה מ-א-ו-ד. הבד שראיתי אצלך היה מקסים אבל כשהייתי צריכה לבחור, החלטתי בסוף על השמלה שראיתי אצל מיכל מעמנואל. אז שוב תודה וסליחה (על הטרטור) שרון

אתי@

New member
בא לך לספר קצת יותר פרטים על השמלה

אינצה

New member
בטח!!!

הגזרה היא גזרת קונוס (או A) עם כמה שפחות בד - הייתי מעדיפה צמוד לגמרי אבל בגלל מגבלות גוף (רזה פחד מהמתניים ומעלה ומלאה יותר משם ומטה) הלכתי על הכי קרוב לצמוד. מחשוף אמבט עם כתפיות דקות שאני אשים רק בשלב הריקודים, כדי שאני לא אהיה מהכלות שמושכות כל הזמן את הסטרפלס למעלה
. הבד של השמלה הוא סיפור בפני עצמו. בעיקרון אני לא אוהבת תחרות ולא אוהבת נצנצים ולכן הבחירה המקורית שלי היתה משי פראי. אבל אחרי שראיתי אצל יאיר תחרה עדינה ומשגעת עם חרוזים שקופים זה שינה לי את כל הגישה והבנתי שזה יהיה הרבה יותר יפה עם בד מיוחד יותר. אז אצל מיכל ראיתי תחרה בצבע כסף עם "שפריצים" של נוצצים פה ושם. אבל, אני רוצה שמלה לבנה, אז היא נתנה לי את אותו בד בלבן אבל בלי הנוצצים מה שהוריד מהיוםי בהרבה. ואז עלה לי רעיון לבקש ממנה את הבד הלבן ולהוסיף לו את השפריצים מהבד הכסוף חשבתי שאני ממש מגזימה ושהיא תצחק לי בפרצוף, אבל היא רק אמרה שאין שום בעיה והיא כבר הזמינה את הבד מאיטליה בשביל עוד כלה (ואז גם נרגעתי שאני לא הנודניקית היחידה). זהו! אז עכשיו אני שקטה כי באמת השמלה היא החלק הקשה וכשאני בידיים של מיכל אני עוד יותר שקטה. נכון שהיא מקסימה?

אתי@

New member
השמלה נשמעת מקסימה ../images/Emo23.gif

וכן, מיכל גם מתוקה אמיתית!!!

למעלה