ליאיר טרבלסי היקר

סי 28

New member
ליאיר טרבלסי היקר

ברצוני לברך על הפורום המקסים שמנוהל על ידך. רציתי לדעת קווי אופי על ילדתי אשר נולדה בתאריך 02.09.99 בשעה 20:45 בחיפה בתודה סי28 B-)

טריבלסקי, לא טרבלסי..

אמנם נראה דומה, אך מקור השם הוא בערך 3000 ק`מ צפונה מהשם השני. ולגבי ילדתך - ילדה מקסימה, מוכשרת ומתוקה, שכדאי שיקבלו אותה כמות שהיא ולא יעבירו עליה יותר מדי ביקורת, כי גם ככה היא תהיה ביקורתית למדי. הרבה כשרונות, אבל תלוי בך\בכם איך תמצה אותם. דגש על כתיבה, עם הרבה דמיון.

סי 28

New member
יאיר טריבלסקי SORRY

א. הבחנתי בטעות מאוחר מדי קבל התנצלותי ב. חן חן על תגובתך לגבי ילדתי היא אכן ילדונת מוכשרת ומתוקה. ג. רציתי לשאול אני ילידת ה 03.07.73 איך הקשר שלי עם ביתי אשמח לקבל תשובה בתודה סי28

סי 28

New member
הוספת נתון

בהודעה הקודמת ביקשתי לדעת על הקשר בין ביתי לביני ושכחתי לציין מקום לידה תאריך הלידה שלי 03.07.73 מקום הלידה חיפה רציתי לציין שבתקופה האחרונה אני עוברת משבר כללי רוצה לדעת מתי תעבור התקופה הזו לפי מצב הכוכבים תודה.

לגבי הקשר עם בתך - זה תלוי

בשתיכן. כדי לקבל תשובה מעמיקה צריך לשבת על כך בפגישה אישית, ולכלול גם את מפת האב. ולגבי המשבר - גם משבר הוא בחירה פנימית. מצב הכוכבים אצלך יוטב לקראת תחילת מרץ, אבל משבר לדעתי הוא בחירה שממנה צריך לבוא שנוי. איזה שנוי ? איך ? זה כבר משהו מקצועי ומעמיק, ואי אפשר לענות על כך בכמה מלים בפורום. סורי.

למעלה