ליאיר

myrav

New member
ליאיר

אני ממש בדכאון לא מבינה איך בחורה שאנשים אומרים עליה שהיא נאה וחמודה חיצונית ומקסימה ומתוקה פנימית מעולם לא היה לה חבר עזוב קשר רציני אפילו אהבה לא היתה לי עזוב אהבה אפילו התאהבות לשבוע לא היה לי אולי הדלקות ליומיים יש בי תכונות טובות רבות אני גם מאוד נוחה ונותנת חופש לא קרציה לא קנאית מאוד מבינה גברים תומכת נפשית יודעת לתת ולקבל ישרה כינה אמיתית יכולת הקשבה אחראית חרוצה לא תלותית רגישה נבונה נאמנה הגונה זורמת מצחיקה ומקרינה המון חום ואהבה חייכנית שלווה רגועה ואחת שאפשר לסמוך עליה האמת שאני גם צנועה אבל אני כותבת לך את כל זה ויש אפילו עוד רק בגלל שאני באמת ובתמים לא מבינה איך מתפספס לי ככה איך יתכן שאני כזו מבוזבזת איך יתכן שעד היום לא נתפסתי 30/04/72[ שעה 24:00 אנא עזור לי אני כל כך מיואשת תודה

למירב

הדברים אינם פשוטים, אבל כדי להתבונן בהם לעומק צריך פגישה ויעוץ אישי - פשוט אי אפשר לעשות זאת בכמה מלים בפורום. פגישה אישית זה נושא שאמנם לוקח זמן ועולה כסף, אבל שם המקום לעשות זאת. אם ברצונך - שלחי לי אי מייל. בכל מקרה, זה אינו משהו שאפשר לשלוף עבורו תשובה מהשרוול, אלא צירוף של כמה גורמים.

mirit

New member
תגובה למירב

למה שלא ת ב ח ר י להסתכל על כל כך הרבה תכונות חיוביות שאת בעצמך ציינת (על עצמך), ביחד עם תקווה ואופטימיות, ועם הרבה הרבה סבלנות?

למעלה