ליאיר.

flowr..

New member
ליאיר.

רציתי לבקש ממך בקשה קטנה, אם תוכל. אני יודעת את פרטי מפת הלידה שלי. רציתי לדעת אם תוכל להגיד לי באופן כללי משהו על האופי שלי לפי האסטרולוגיה, אם אשאיר את פרטי מפתי. אני בערך יודעת מה כל כוכב אומר במפה שלי, אבל רציתי לדעת אם תוכל לסכם, להגיד לי בכלליות משהו על המפה שלי... אז ככה- יש לי: שמש בדלי. אופק בתאומים. ירח בתאומים. מרקורי בדגים. נוגה בדגים. מאדים בקשת. צדק בדלי. שבתאי בקשת. (והכוכבים בקצת פחות חשובים:) אוראנוס בקשת. נפטון בגדי. פלוטו בעקרב. התוכל? לפי פרטים אלו? בתקווה ובתודה- שירה, שמקווה שהבנת מה לעזאזל היא רוצה.

לשירה, שהבנתי לעזאזל מה היא רוצה

ורק שחבל שלעזאזל ממש לא בא לי לעשות את זה, גם בגלל הפנייה הלא נעימה, וגם בגלל שלדבר על כל כך הרבה פרטים, זה כבר כמעט לעשות את כל המפה. אז אם משהו חפיפי - ממש לא בא לי, כי זה לא אני, ובטח לא בכלליות, כי אין דבר כזה : את בנאדם פרטי לגמרי. ובגדול - האמת שאחרי הלעזאזל הזה גם ממש לא לי לענות לך בכלל, ועל שום דבר..

flowr..

New member
סליחה....

זה לא היה מכוון להישמע ככה. ולא היה מכוון לפגוע או משהו. אבל לא צריך... וממש אין לי חשק לכתוב בפורום שלך יותר. העזאזל לא היה מכוון אליך, למקרה שלא הבנת. זהו.

???????

העזאזל לא היה מכוון אלי ? אם כן - אז למי ? ובמקום להעלב, למה שלא תחשבי קצת יותר לפני שאת משחררת את השורות האלה ? כי אני אכן נפגעתי, גם בגלל שאני זוכר תכתובת הרבה יותר כיפית איתך. אז מעבר לזה - אפשר פשוט לומר `סליחה, טעיתי` ולהסביר, ולהמשיך הלאה. כי אחרי הכל, בחוץ אביב, וחבל להמשיך עם המטענים האלה - מבחינתי הסבר פשוט וסליחה הם מספיקים. ו.. חג שמח, בכל זאת.

flowr..

New member
לא,

העזאזל היה כי לא ידעתי אם תבין למה התכוונתי, אבל לא מכוון אישית אליך ובלי כוונה לפגוע. ודרך אגב, אם התכוונת בהתכתבות יותר כיפית איתי לשאלה על אופק והיבטים לפני כמה דפים, זאת הייתה אחותי שגנבה לי את השם. כנראה שאני לא כ``כ נחמדה, האחות הרעה או משהו. טוב נו, חג שמח גם לך, ``סליחה, טעיתי``. שירה. (לא ענת).

למעלה