ליאיר

רחלי01

New member
ליאיר

בבקשה-נולדתי 14-6-68 אני בת 33 כמעט ואני מרגישה שאני נמצאת כבר בפרשת דרכים. אומרים בכתובים שאכן זו השנה ודברים לא קורים במקרה,וגם קראתי הצעה שלך שהדרך שלי תוביל את הסיכויים.. 1. האם אתה מאמין בהחלטות שלנו כתחילה ואחרי האסט` 2. האם אפשר לפי האסט` לבדוק את המצב הנכון במציאות ואחרי לקבל החלטות 3. בשביל מה צריך להתבשל במיץ אם אפשר לקבל הערכת מצב ואז לפעול 4. לדוגמא במצב שאני נמצאת בו-אני יכולה לקבל הערכת מצב?כי אני דיי מרגישה שוחה במיץ תפוזים קצת חמוץ,ואם אפשר להקל על המצב אז למה לא? כמו אקמול לכאבי ראש/או חיסון מקדים למחלה? חד שמח והמון זיקוקים לשנה חדשה זו ובלי מלחמות לא אשיות ולא בגבול ביי ביי ,רחלי

רק דבר אחד רחלי,

אין ``המצב הנכון במציאות``, כמו שאת קוראת לזה.. יש ``המצב הנכון לך ובשבילך``... סתם עברתי בסביבה שבי

לרחלי - כמה תשובות

ובכן - כל פרשת דרכים היא בעצם מתנה, כי היא מאפשרת לנו לעשות הערכת מצב מחודשת של מה קיבלנו, מה השקענו, ואיפה אנחנו עומדים. האסטרולוגיה היא כלי נפלא להבנות, אולם אינו - אני חוזר, א י נ ו - התחליף לעשייה, והקשבה לאינטואיציה שלך. מה בא קודם ? אתן לך דוגמא אולי מעצמי : אני חושב, מגיב, פועל - ורק אחר כך משווה את הפעולה ואיכותה למצב הכוכבי שהיה או לא היה. אני עושה זאת לאחר מעשה, כי אני מאמין שאין תחליף לפעולה ספונטנית אמיתית - עד כמה שיש דבר כזה - ממקום אותנטי, כי היא זו שבאמת מביאה אותנו גם לתוצאות וגם לתובנות, גם אם הדרך נראית לפעמים מפותלת לגמרי. ובמצב כמו שלך, לפעמים דווקא התבשלות ארוכת טווח היא מה שאנחנו זקוקים לו, כדי להפנים דברים ולתת לעצמנו את הזמן האמיתי לפעול מבפנים. וכשזה קורה - במבט לאחור, אנחנו מבינים שהכל היה שווה. הסתכלות במפה אסטרולוגית כדי להבין מתי יבוא ה`אור` כביכול, אינה באמת מקלה על שום דבר : את הדרך עדיין תצטרכי לעשות, אבל הבטחון שאת מקבלת עלול להתגלות ככוזב כשתגיעי לשם, שכן הצורך הזה בסיפוק מיידי גרם לך בדרך לא להשקיע את מה שבאמת היית צריכה, והתוצאה תהיה שטחית או לא מספקת. אין מה לעשות : אסטרולוגיה היא סוג של מראה, והסתכלות עומק לתוך הקוד האישי שלך - אבל לא מקום בו אפשר לשאוב נחמות אמיתיות, או תחליף לפעולה אמיתית בזמן אמיתי, גם אם הגעתו מתארכת מעל המצופה..

למעלה