ליאל בגיא פינס-שרשור למי שצפה+לליאל

ליאל בגיא פינס-שרשור למי שצפה+לליאל

טוב...בטח ראיתם את הראיון איתה, היא פשוט מהממת, ליאלוש,כל הכבוד!!! ועכשיו אני באמת מבינה למה את כל כך רצית כבר לראות את הראיון,הוא מדהים!!!!!! אני חייבת להודות בזה שסבתא שלי הודהמה [כן,אמרתי כבר שהתקשרתי לסבתא/דודה/דודה/אח/אמא/אני,להגיד שיראו את ליאלוש?] מזה שליאל לא בבצפר..חחחחחחח וליאל,אם את קוראת כאן..אז היה קטע שפשוט נקראתי, באותו הזמן שאת אמרת "אם אני הולכת לבית ספר זה רק כדי להגיד שלום לחברים" ,אני אמרתי את זה גם!!!...חח....פשוט ציטטתי אותך מראש :) [כמה צפוי..] חחחחחחחחחחחחח,איזו שלמות בראיון אחד, איזה שיר מהמם, איזו ילדה מהממת, איזה ראיון מהמםםםםםםםם אגב,כולי רעדתי כשהיה את הראיון ואמא שלי הייתה בטוחה שאני עומדת להתעלף. ליאל,אנחנו אוהבים אותך תמיד!!!!!!!!!!

nitzan111

New member
וואי זה היה מדהים!!!!!!

יש לה קול מהמם מהמם מהמם. בבת כנרת היא לא שרה מדהים כמו עכשיו. הכתבה היתה מהממת והיא נראתה מהממת. אבל חשבתי שתהיה יותר ארוכה.... יש לי כתבה של גיא פינס שפירסמו עליה לפני שנתיים וחצי בערך מוקלטת בקיבוף כנרת.....

../images/Emo66.gifגמאני חשבתי כך...אבל

חפיף,גם יותר מ2 וחצי דקות זה טוב [נכון?] והכתבה הייתה בהחלט מעניינת,אם היו נותנים לנו לראות את ההופעה שלה בפספוסים עד הסוף לפחות...השיר היה כל כך יפה!!! אבל מושלמת,נו מה רוצים? הריי שלמות זאת לא מילה גסה! :)

ygalg1

New member
אני צפיתי בראיון בגלל הscorpions

נדהמתי שזמרת ישראלית הצליחה לעורר את הלהקה לבוא אולם לא נראה לי שאני יהיה בין אותם קוני הכרטיסים. לצפות בלהקה מרחוק זה פשוט לא זה ומי שיהנה מן הפרוילגיה לבטח לו/ה שווה להגיע. אני רק מקווה שיראו את בואם בטלויזיה. יש להם שירים חבל על הזמן, אני מחשיב אותם יחד עם להקת foreigner שני הלהקות הכי טובות של כל הזמנים. מלווים אותי עד היום. וממני לליאל תודה. הרבה מעריצים חבים לך תמיד תהיתי מדוע אף פעם לא ביקרו אותנו איך אומרים "טוב מאוחר מאשר לעולם לא".

אני בטוחה שמי שירצה באמת להיות קרוב

אז יהיה קרוב...,וגם אם לא תמיד יש משקפת...ומצלמה שאפשר לקרב את העדשה..
אני לא יודעת מה זה יהיה קרוב ומה לא.., אבל נראה לי שאם אני אהיה בהופעה יחד עם אביטל,שיראל,ניצן וכל חבריי הפורום..אז זה שווה!,ובכלל,אני בטוחה שכמו שכמה שליאל אוהבת אותנו אפילו מגרמניה..,כך היא גם תראה אותנו ואנחנו נראה אותה מהאצטדיון..

Sckkk

New member
מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

*אצלי זה מוקלט - למי שפיספס נא ליידע וננסה לעזור.
* (אהה, שידור חוזר היום בחמש ורבע.) ______________________________ הרעיון היה פנטסטי ובאמת היה שווה כל רגע! גם אני אהבתי את המשפט - "אם אני הולכת לבית ספר זה רק להגעד שלום לחברים"
. וזה נכון, בגרויות תמיד אפשר להשלים. ומה שהכי קרע אותי - מה שהיא אמרה שהיא חשבה כשהסולן של הסקורפיונס התחיל לשיר איתה - 'היי מה המצב' חחחחחח באותו רגע פשוט נקרעתי
. ______________________________ שורה תחתונה:
. סתם
, אני רק מקווה שזה יעזור לליאלי להתפרסם קצת יותר בארץ. ולליאלי - היית פשוט מדהימה!

הקלטת שלי:אימג"ן[צונאמי],פרסומת גיא

פינס [שמראים את ליאל],והראיון עם ליאל! ייאלה,הקלטת רוצה עוד ראיון..

°°NaTaLi°°

New member
לא ראיתי אני מקווה שהדר תביאי לי

תקלט בפסח אה ושחכתי אני מצאתי תמונה על ליאל בבית של חברה שלי מהפסטיגל חברה שלי נבהלה שמצאתי אותה חח היא חטפה כזאת קפיצה כי צרחתי חחחחח

אני היחידה שראתה 27 פעמים את הראיון

????? ולא,אני לא משועממת. פשוט זה היה כך. פעם אחת לבד, פעם אחרי עם אמא, אחרי שוב לבד מלא פעמים...והלכתי לישון. התעוררתי למחרת וראיתי בערך 4 פעמים, ואז הלכתי לבצפר ואחרי בצפר שוב,ואז באה חברה ושוב,ואז אחרי שחזרתי הביתה מחברה...ואז לפני שהלכתי לישון... ואז גררתי את אחי[.] שיראה איתי,ואז היום בבוקר פעמיים. ומקודם ראיתי עודדדד..חחח אחי אמר "טוב שאת לא מריצה את הקלטת שוב ושוב,טחנת את הכתבה הזאת מכל הכיוונים"

למעלה