ליאנה חמדתי...

יאנה

New member
הדיסקרטי................

בת26 מאזור גדרה פקידה נשואה יש עוד שאלות?

יאנה.................

יש לך כח לעוד שאלות? אפשר לרדת לרמה האישית יותר? דרך אגב,גם אני נשוי

יאנה

New member
הדיסקרטי...........

אני עדיין צעירה וכח לא חסר לי לשום דבר ;-) ...... אתה יכול לנסות לשאול אותי דברים ברמה אישית יותר, אבל אני לא מבטיחה לענות :cool:

יאנה............

זה שיש לך כח להכל זה כבר טוב. אולי תתארי את עצמך ? יצאת פעם מהמסגרת? דרך אגב-גם את יכולה לשאול חופשי!

יאנה

New member
הדיסקרטי...............

תראה את התאור שלי אני בטוח לא אפרסם כאן, אם תרצה אשלח לך לדואר....... גם לשאלה השניה אני לא אענה כאן........... אם אתה רוצה ספר לי משהו על עצמך, אני לא שואלת הרבה שאלות אז.........

יאנה.......... ....

לדואר זה לא יהיה טוב(אשתי) אבל אולי נפגש בצאט ונהיה יותר חופשיים ...................

יאנה

New member
הדיסקרטי...........

אין שום בעיה....... אני נכנסת לצ`אט של תפוז, לחדר נשואים............ רק תגיד מתי אתה שם.

יאנה.........

אני אכתוב לך היו ם בלילה בערך ב12 ונתאם בסדר? ועד אז שבת שלום ונשיקות...........

יאנה.... ;-)

אני כבר יותר משעתיים בצאט ואת איננה.אולי את מבלה עם בעלך עכשיו..............אני מיום ליום נהיה יותר סקרן לגבי השאלות שלא קיבלתי תשובות עליהן,ובכלל........תשלחי הודעה דחוף.(אולי תספרי איך היה הלילה...........................)

יאנה

New member
הדיסקרטי.....................

מצטערת שחכית כ``כ הרבה זמן,פשוט יצאנו וחזרנו מאוחר. אשתדל להיות כאן היום בערב, בסביבות השעה 22.00 אשמח לפגוש אותך........................

יאנה...............................

שוב אני בצאט לבד ...........מת להמשיך מאיפ שהפסקנו........................``צרי קשר``... :)

יאנה

New member
הדיסקרטי...................

הייתי נורא עייפה, אז הלכתי לישון. אני נכנסת לצ`אט כרגיל בצהריים,אשמח לראותך שם היום.

nir26

New member
ליאנה

היי יאנה שמי ניר ואני נשוי ומהנדס מחשבים במקצועי. עקבתי אחר השיחות שלך בפורום והייתי רוצה להצטרף ( אם לא אכפת לך) אני נמצא באותו סטטוס (משפחתי) שלך ונראה טוב מאד אז ...

למעלה