ליאת בנאי-אהבה אבודה...אור

ליאת בנאי-אהבה אבודה...אור

הימים היפים שידענו יחד הלילות החוויות והנשיקות מכל הימים שבילינו יחד נשאר רק דמעות וההזיות איך אהבת אותי אני לא שוכחת איך היית רק שלי תמיד היינו יחד איך פתאום ביום אחד הגלגל הפך הסיפור הארוך ביום אחד נגמר פזמון... עכשיו אני בודדה והיא איתך שניכם צוחקים ואני בוכה האמנתי שתחזור חיכיתי לך נשארתי פה עם הדמעות והיא איתך עכשיו אני בודדה והיא איתך שניכם צוחקים ואני בוכה האמנתי שתחזור חיכיתי לך נשארת פה עם הדמעות והיא איתך אהבת אמת אהבתי אותך איך כולם אותי רצו ואני אותך בלילות אני בוכה חושבת רק עליך איפה כל אותם ימים שהייתי לצידך איפה כל הלילות שבילינו יחד ברחובות רואה אותך הולך איתה ביחד חברות לי אמרו שלא תחזור אף פעם את זאת האהבה אני כל חיי אזכור ואותך כמו יהלום כל חיי שמרתי את זאת האהבה רק אני אזכור פזמון... עכשיו אני בודדה והיא איתך שניכם צוחקים ואני בוכה האמנתי שתחזור חיכיתי לך נשארתי פה עם הדמעות והיא איתך עכשיו אני בודדה והיא איתך שניכם צוחקים ואני בוכה האמנתי שתחזור חיכיתי לך נשארתי פה עם הדמעות והיא איתך אהבת אמת אהבתי אותך איך כולם אותי רצו ואני אותך אוווווווו........

אור בת 18

New member
אהההההההההההההההה

טוב שאני לא מכירה ת´שיר הזה מלפני 100 שנה וואלה שכחתי שקוראים לו ככה איזה שיר יפה זה היה מכניס אותי חופשי לדיכאונות טוב סתיו קבלי שיר בשבילך... ליאת בנאי/אבא סליחה טעיתי לא רציתי ללכת בדרך הזאת איך כישף אותי הקסם זה בגלל החברות אבא אני יודעת שאני טועה מתביישת להביט בפנים שלך איך פגעתי אבא בכבוד שלך אבא אל תבכה כך הגורל רצה חברות לקחו אותי בדרך הרעה אנשים דיברו עליך בגלל מה שקרה איך לא שמעתי אבא לא שמעתי לך עזבתי את הבית לא שמעתי לך הלכתי עם בחור שאותי פיתה רק צרות וצער גרמתי לך איך לא שמעתי אבא לא שמעתי לך אני רוצה לחזור הביתה ולבקש סליחה אבא אל תבכה כך הגורל רצה חברות לקחו אותי בדרך הרעה אנשים דיברו עליך בגלל מה שקרה איך לא שמעתי אבא לא שמעתי לך אני רוצה לחזור הביתה ולבקש סליחה

דודו21

New member
אור שיר מדהים../images/Emo23.gif

את
ואני שולח לך
גדול ומכתיר אתוך ב-
למלכה

למעלה