ליאת היקרה!

MYSTIKAL

New member
ליאת היקרה!

בעניין ההודעות- כמו שכבר כתבתי, אני מבין ומקבל את הסיבה שלך לזה שמחקת אותן, אבל אני גם חייב להגיד ג שאם לא ברור שמה שכתבתי על הט-עים היה לגמרי בצחוק אז יש בעיה רצינית של יובש בפורום, אבל זה לא משנה כי סה``כ זה באמת סבבה של פורום והטעם של הדיסק החדש של בריטני היה לא רע, אולי קצת כמו סירופ, אבל עם חצי כוס וודקה זה היה די ט-עים... (דרך אגב-ולא בציניות-פצצה של סלנג חדש) בעניין העצבנות- אני לא עצבני, אני מתכונן למהפכה.

תותי-בת

New member
תגובה אפשר לתת?... אני שמחה שאתה מבין ומקבל את הסיבה שמחקתי את ההודעות חסרות השח שפירסמת פה לפני כמה ימים. יובש בפורום - האמ... האמ... זה פורום שהוא גם שלכם ולא רק שלי, ומהיום הראשון שאני מנהלת אותו אני אומרת את המשפט הזה, אני לא באה להשוות אותנו לפורומים אחרים - אבל יש פורומים שנפתחו לפני למעלה מחודשיים והם בדף השני או השלישי - אז כנראה שאנחנו במצב טוב :p סתם חמוד, לגבי היובש בפורום, אני מנסה לעשות הכל, להביא ידיעות, תארים פה שם שמפו מרכך כביסה.... - עזוב אתה לא תבין את ההומור שלי :p לא כי אני מזלזלת אלא כיוון שאני סתם שרוטה... אם ביחד ננסה לעורר את הפורום אני בטוחה שנצליח ובגדול! בריטני?.. מי זאת? חחחח סם - אני לא אוהבת את סוג המוזיקה שהיא עושה וכרגע נעזוב את זה... ובעניין העצבנות?.. אהמ... אין לי מה לאמר, ולכן אסיים הודעה זו בסיום אופטימי ודביק - שיהיה לכולנו יום מדהים ומלא אהבה, אוהבת, ליאת.

תותי-בת

New member
אפשר?... לחזור לנושא הפורום שהוא מוזיקה שחורה? ולא כמה שאני חמודה או לא חמודה... מצנזרת או לא מצנזרת? תודה. אוהבת, ליאת.

צודקת 100%

נו באמת חבר`ה... אולי נחזור לעניינו שזו היא המוזיקה השחורה וכל הכושונים הגנגסטרים שאני כל כך חולה עליהם...אם יש פה מישהו שמרגיש כמוני שיתעוררר!!!

למעלה