ליבי - גורה בת חודשיים וחצי למסירה

Noaal

New member
הסיפור שלה, שפורסם בפורום כלבים

יותר מפעם אחת, מרגש! הלוואי והיא תמצא בית חם, כמו הבית שלכם ששימש לה כאומנה.

ronagg

New member
תנסו בימי אימוץ של SOS .. .כי

שם תובטח לה משפחה טובה...(שניתן גם לראות אותם ולשמור על קשר) ובנוסף יובטח לה עיקור ... אני ממליצה לעשות לה את חיסון המשושה ...הראשון בכל מקרה ..כדי שחס.. לא יקרה ..או תידבק בימי אימוץ.

משושה ראשון כבר קיבלה

אבל ימי אימוץ זו קצת בעיה כי היא במודיעין (אצל המאלף) ואני בחיפה...הייתי רוצה שתמצא את ביתה בעודה במודיעין כדי שתוכל לעבור ישר משם לבית החדש.אם זה לא יצליח - באמת ננסה ימי אימוץ.

ronagg

New member
הימי אימוץ זה בשבתות בהרצליה

ומגיעים מכל הארץ.. ולשם מגיעות משפחות..טובות. אני מסרתי שבעה מתוך שמונת הגורים שלי ...שם
. בשני שבתות.

הסיפור הוא בהמשכים

אבל אם עושים חיפוש בפורום כלבים לפי שם המשתמש שלי בחודשיים האחרונים - אפשר למצא אותו בחלקים. בגדול - ליבי נולדה ברחובות חדרה יחד עם עוד שבעה אחים. הם הועברו אחרי כמה ימים לצער בעלי חיים חיפה. שישה מהגורים לא שרדו את השבועיים הראשונים. שרדו רק ליבי ואחותה. כשהן היו בנות כשבועיים וחצי אמא שלהן חלתה ואחרי כשבוע שבו מצבה רק החמיר הוחלט להפריד את הגורות מהאמא (בגיל שלשה וחצי שבועות) על מנת לתת לאמא סיכוי להחלים. אני לקחתי את הגורות אלי לאמנה והאכלתי אותן בהתחלה פורמולה ממזרק והאמא אכן השתפרה, החלימה ומצאה בית מאמץ. אחרי שבוע אצלי אחת הגורות החלה להיתקף פירכוסים (אפילפסיה) ולכן הורדמה, וכך נשארה לה ליבי לבד מתוך שמונה גורים. בינתיים ליבי פיתחה קצת בעיות התנהגות מכיוון שבעצם בכלל לא גדלה עם כלבים אחרים בגיל הקריטי לחיברות אצל גורים. היא גורה מאד שקטה, חכמה וממושמעת וגם מאד נקיה מגיל צעיר ביותר אבל היא החלה להראות סימני תוקפנות כי לא ידעה לקבל את מקומה בהיררכיה המשפחתית. לא היו לה את דפוסי ההתנהגות הכלביים שהיתה אמורה ללמודה מאמה ולתרגל עם אחיה... מאלף מקסים בשם אבנר, מסביבות מודיעין, התנדב לקחת את ליבי אליו לאילוף כדי ללמד אותה את דפוסי ההתנהגות שהיתה צריכה ללמוד מאמה בגיל חודש ועכשיו היא שם ואני מחפשת עבורה משפחה טובה לכל החיים...

KremboGirl

New member
היא כ"כ מדהימה......./images/Emo99.gif

ואני בדיוק מתכוונת לאמץ! הבעיה היא שאבא שלי מעדיף לקחת כלבה בגיל חצי שנה עד שנה ולא גורה.... והוא גם רוצה שנלך קודם לצב"ח ירושלים
ואני נדלקתי על ליבי....

lilach2004

New member
בקשר לליבי המתוקה....

אנחנו זוג צעיר גרים ביחידת דיור באזור אשדוד. רציתי לשאול אם יש מצב שכשליבי תגדל יתאימו לה חיים בחוץ, במלונה או שהיאי כלבה של בית? פשוט הדירה קטנה מדי לכלבה גדולה אבל יש גינה. בתודה, לילך

אי לא חושבת שיש כלב שמתאימים לו

חיים רק בגינה. אני לא מבינה למה יש בבית מקום לכלב ששוקל 5 ק"ג אבל אין מקום לכלב ששוקל 15 ק"ג. הם לא תופסים הרבה יותר מקום... וכלב בוגר גם משתולל הרבה פחות מגור. הוא צריך הרבה פחות מרחב כללי. ליבי בכלל לא שובבה, אפילו בתור גורה. מכיוון שיש הרבה מתעניינים בליבי - אני מעדיפה להמשיך ולחפש לה את הבית האידאלי שבו המקום שלה יהיה בתוך הבית ולגינה (אם יש) היא תצא רק כשבא לה)

למעלה