ליבי עם משפחות ההרוגים .. אבל..

ליבי עם משפחות ההרוגים .. אבל..

היו התרעות .. אמרו שיהיה פיגוע בסיני.. אמרו.. סורי אבל אותם אנשים ברגע שהם נסעו לשם למרות שאמרו .. לקחו על עצכם ת'אחריות..! ולכן ... חלק מהאשמה תלוי גם בהם..

girl111

New member
מה זה משנה

זה משנה אם הם חלק אשמים? זה ממש לא הזמן לשפוט

Ella Bella

New member
../images/Emo2.gif חלק מהאשמה בהם ??!!!!???

אולי נסתגר בתוך הבית ולא ננשום ?! יש הרי התרעות כל הזמן בכל מקום !! וזה חוסר רגישות מוחלט , בזמן אסון כזה, לומר "סורי, האשמה בהם". תחשבי איך היית מרגישה לו היית שם עכשיו, או מישהו שאת מכירה. לא לענין

LuLiLoPiLaTo1

New member
נכון. את מאשימה אותם כאילו הם עשו

את הפיגוע ורצו שהוא יקרה אני בטוחה שהם מספיק מצטערים ועצובים ולא צריכים שאף אחד יאשים אותם

לא אני לא מאשימה אותם בכל

אבל נכון שאומרים לפעמים על מקום מסוים שיש התרעות לפיגועים אבל בסיני אמרו אמרו ואמרו לא לנסוע .. ואמרו ואמרו שלא לנסוע .. לא אמרו אולי לא לנסוע אמרו לא! לנסוע ולכן האנשים אשמים והחיים שלהם בידים שלהם ומי שנהרג הוא בעצם רצח את עצמו ! על זה שהוא שם זיין על ישראל ונסע

ככה..

אני לא חושבת שיש מקום בטוח, כי בכל מקום יש היום אנטישמיות ושנאה ואיכסה, אז מה? אני לא אצא לבלות? במשך הרבה זמן היו התראות ועדיין אנשים נסעו. ובקשר לזה שזאת אשמתם, נכון זאת "אשמתם" שהם רצו לבלות.. [איפה הסמיילי המגלגל עיניים כשצריך אותו?]

a d i s h

New member
תפסיקו כבר עם ההאשמות

אני הייתי שם ונראה לי שלא צריך את ההטפות מוסר ואת ה"אמרנו לכם" של כל מי שלא היה בסיני.זה כמו להאשים מישהי שנאנסה שלא צריך ללכת לבד בחושך. הנזק הנפשי שלנו כבר נעשה אחרי מה שעברנו שם ולא צריך לעשות לנו הרגשה יותר רעה ממה שכבר יש לנו...

למעלה