ליבנאי ול מה מה קרה

ליבנאי ול מה מה קרה

יבנאי - נדבר גלויות ולא נריבו חברשל כולם ו√ אני יודע על 3 אנשים שחיברו ריקוד " ערב שבת" אלי רונן , שמוליק גוב ארי ואבנר נעים. ואולי עוד אחרים, שאני לא יודע. יואב בתככיו , שיחק עם שלושתם. אלי רונן היה הנפגע העיקרי, כי הוא חטף "סטירת לחי" מיואב , כמו שהוזכר לעיל. כי הובטח לו ללמד את ריקודו במרתון - ויואב , משיקולים אחרים , במהלך טיפוח אבנר נעים, העדיף את אבנר אישית , בלי קשר לטיב הריקוד.. בצד עמד שמוליק גוב ארי - מתחמן ומתכנן תגובה. אני בטוח , במה שאני כותב. עובדא , שמוכיחה את צידקתי , כפי שאתם קוראים כאן בפורום את דברי יום טוב, עלי כהן (מדנמרק) ועוד מדריכים - שהריקוד של שמוליק עוד נרקד בארץ ובעולם. לא שמעתי על אף חוג , שרוקד את ריקודו של אלי רונן. ז"א - שבאמת היה מאבק בין שמוליק לאבנר , על הפצת ריקודם. מי שמכיר את שמוליק - יודע איזו טכניקה יש לו- להפצת ריקודיו. למה אתם חושבים שאני מתפלסף , תתיחסו לענין ולא אלי אישית. למען ההיסטוריה של ריקודי עם חייבים - ללבן נושאים אלה ולא להסתתר מתחת לשולחן ,או לטאטאם מתחת לשטיח. במה אני לא צודק. אנא - הביאו הוכחות ואבקש סליחה אם טעיתי. בלי כעס ובלי השמצות אישיות בידידות חבר

ל חברשל כולם ולעלי כהן

"לא שמעתי על אף חוג , שרוקד את ריקודו של אלי רונן. ז"א - שבאמת היה מאבק בין שמוליק לאבנר , על הפצת ריקודם." אתם צודק במאה אחוז, לידעתכם, הריקוד של אלי רונן אינו נרקד משתי סיבות: 1- אלי נגד ריקודים כפולים לכן הוא ירד מהריקוד מיד ולא רץ ללמד אותו. 2- אלי חיבר לחן חדש לצעדי הריקוד. לאור זאת אין פלא שלא רואים את הריקוד של אלי רונן בהרקדות. אני מקווה שבזה אנו חותמים את הנושא.

חתימה - עם אהבה לאלי רונן

אם הייתם יודעים כמה אני אוהב את אלי רונן, ומהלל אותו - על ריקודיו היפים, על אופיו הנעים ועל פועלו, למען ארגון המדריכים ולמען המפעל , היקר שלנו - לא הייתם כועסים עלי. פשוט - לא רציתי להכניסו ל"עסק". אני שמח , שאנו שוב ידידים.

למעלה