ליברמן בליכוד? הוא לא היה שם פעם?
כ כחול ולבן New member 26/10/12 #4 קשה לי איתו... יועז הנדל אמר משהו נכון בתכנית הצווחות של ניסים משעל: הציפיות מהאיחוד לא לוקחות בחשבון את המצביעים שיברחו מפני שהם שסולדים או מנתניהו או מליברמן.
קשה לי איתו... יועז הנדל אמר משהו נכון בתכנית הצווחות של ניסים משעל: הציפיות מהאיחוד לא לוקחות בחשבון את המצביעים שיברחו מפני שהם שסולדים או מנתניהו או מליברמן.
ק קצה New member 26/10/12 #5 ליברמן ודמוקרטיה לא הולכים טוב ביחד לגעתי הוא מרוויח מהעסק וביבי כרגיל פעל בפזיזיות שקרא סקרים על איחוד תחת אולמרט
ליברמן ודמוקרטיה לא הולכים טוב ביחד לגעתי הוא מרוויח מהעסק וביבי כרגיל פעל בפזיזיות שקרא סקרים על איחוד תחת אולמרט
כ כחול ולבן New member 26/10/12 #8 תמיד אומרים עליו שהוא נוהג בפזיזות... אבל בסופו של יום, לא נראה לי שהוא מקבל החלטות ללא חשיבה.
A ALLEGRO10 New member 26/10/12 #6 קודם כל הוא חייב לומר את זה גם אם זה לא נכון אלא רק תקוותו, כי אם יברחו אז הרוב יברחו לאיחוד שמימינה לליכוד - הבית היהודי הבית הלאומי. בסופו של דבר אלה יהיו הלב של הקואליציה.
קודם כל הוא חייב לומר את זה גם אם זה לא נכון אלא רק תקוותו, כי אם יברחו אז הרוב יברחו לאיחוד שמימינה לליכוד - הבית היהודי הבית הלאומי. בסופו של דבר אלה יהיו הלב של הקואליציה.
A ALLEGRO10 New member 26/10/12 #9 הוא רוצה תנועה של מאוכזבי ליכוד וישראל ביתנו לכיוון הבית היהודי והבית הלאומי.
A ALLEGRO10 New member 26/10/12 #11 פרשן, פרשן, אבל יש לו גם דיעה משלו צריך להבין שישראל ביתנו זה הש"ס החילוני שהתפצל מהליכוד, כמו שש"ס היא התפצלות הדתיים המזרחיים מהליכוד. אם לא היו הפיצולים האלה, הרי שהיום הליכוד היה מפלגה גדולה ממה שהיתה מפא"י בראשית המדינה!!!!!
פרשן, פרשן, אבל יש לו גם דיעה משלו צריך להבין שישראל ביתנו זה הש"ס החילוני שהתפצל מהליכוד, כמו שש"ס היא התפצלות הדתיים המזרחיים מהליכוד. אם לא היו הפיצולים האלה, הרי שהיום הליכוד היה מפלגה גדולה ממה שהיתה מפא"י בראשית המדינה!!!!!