ליברמן+גאידמק- האיום הגדול על קדימה

ליברמן+גאידמק- האיום הגדול על קדימה

כבר קשה להגיד מה יותר מסוכן למדינה: סוחר נדל"ן נכלולי ופשלונר עם חבורה מושחתת סביבו או הצירוף של סוחר נשק ושיכור אחוז תאוות שלטון בלתי מרוסנת. כפי שהדברים נראים כעת עומד לקום גוש פוליטי-אוליגרכי חדש.
 

trigotrigo

New member
אני לא חושב שגאידמק פשלונר

אז יש לו מיליארדים. נו אז? זה לא אומר שהוא מתכנן להשתלט על העולם. זה שיש בבעלותו קבוצת כדורגל וקבוצת כדורסל, זה לא משהו שלהרבה אנשים עשירים אחרים בעולם אין; זה שהוא תורם את הכסף שלו לתחזוקת מקום מגורים ארעי ענק לתושבי הצפון, שעלותו היומית היא חצי מיליון דולר, זה די נדיר ואפילו מבורך שהוא עושה; זה שהוא רוצה לתבוע עיתונאי על הוצאת דיבה - הוא מייצג חלק גדול באוכלוסיה שסובלים מאותה הבעיה אבל אין להם את האומץ לעמוד על שלהם מול כתבות עיתונות שנדמה לכותביהן שיש להם את הזכות פשוט לכתוב מה שהם רוצים על מי שהם רוצים. ליברמן? אולי הוא קיצוני בעניין הערבים, שזו בעיה גדולה מאוד, אבל הוא גם מציג שיטה הרבה יותר הגיונית להכשרת מורים, והוא גם דוחף לביצוע שינוי בשיטת המשטר, שיוריד מהמלחמות הקואליציוניות את המאבק על התיקים.
 

trigotrigo

New member
והנה התקדמות שמראה שיש אמת

בדברי ליברמן: מתוך המבזקים: "15/10/2006 13:18:00 ועדת השרים אישרה את הצעת החוק לשינוי המשטר משוכה ראשונה בדרך להחלפת המשטר בישראל עברה. ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה את הצעת החוק של יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן לשינוי שיטת המשטר. העברת החוק התאפשרה לאחר ששר הבריאות, המתנגד לחוק, יצא בזמן ההצבעה"
 
למעלה