ליברמן היצליח להונות בוחריו הימניים

tomer1231

New member
ליברמן היצליח להונות בוחריו הימניים

אבל יוצאי חבר העמים,שהינם אנשי ימין טובים,הינם גם אנשים אינטלגנטים מאוד, שיזכרו לליברמן את התמיכה הזאת בהתכנסות ובגירוש יהודים, ובבחירות הבאות ישלחו את ליברמן הביתה. יוצאי חבר העמים הם לא "עדר מסוממים" בטח לא כמו ש"ס,ומפלגות סקטוריאליות אחרות. יוצאי חבר העמים הינם אנשים בעלי אידיאולוגיה ודיעה ימנית ברורה. ליברמן ישלם מחיר פוליטי יקר על התעלול הזה.

tomer1231

New member
יוצאי חבר העמים לא מטומטמים כל כך

אנשים משכילים מאוד. אתמול השכן שלי,יבגני,שניסה לשכנע אותי להצביע ליברמן, בא אלי המום. הוא אומר לי אני לא יודע מה קרה לליברמן...התחיל לגמגם. הוא מכיר טוב את הלך הרוח בקהילת יוצאי חבר העמים. הוא גם פעיל מאוד בקהילה. הוא אמר לי בפירוש:"בבחירות הבאות ליברמן גמור אצל הרוסים" אני מאמין לו.כי הרוסים הם ישרים מאוד.הם לא אוהבים שמשקרים אותם. המנטליות שלנו,שמקבלת שקרים,לא כמו שלהם.הם לא מקבלים שקרים.

bhnadav

New member
אם שרון לא היה מפטר אותו מהממשלה,

לא היה אכפת לו אפילו להישאר בה כשר במהלך ההתנתקות ופשוט להצביע כל הזמן נגד. מר ליברמן הוא שועל פוליטי.

tomer1231

New member
"שועל פוליטי" הכוונה למושחת אולי?

לזה אתה מתכוון? רק זה נשמע אפילו מילה יפה מושחתים=שועלים אז ככה אולמרט בטח שועל גדול. וליברמן שועל קטן, ושועלים קטנים מחבלים בכרמים.

אבן11... חשבתי שמשעמם לך פה!

אתה רוצה לדבר על אולמרט, נדבר על אולמרט... אף אחד בפורום הזה לא הצביע לליברמן.... כל אחד מהסיבות שלו... אבל זה בטח לא המקום לדון בו. אם לדעתך ליברמן שיקר, תפנה לבוחרים שלו ואם הם יסכימו אותך - הם יתנו לו דין וחשבון.

tomer1231

New member
למה שלא תקחו גם את נתניהו אליכם?

נתניהו גם תמך בהתנקנקות.גם עם התכנסות בטח אין לו בעייה ממיוחדת. זה לא יפה להשאיר שום שועל בחוץ.מסכן.שועל טוב. אני בטוח שנתניהו יתנהג יפה.סילבן כבר עושה לו סידרת חינוך.

tomer1231

New member
נתניהו תמך בהתנתקות.אפילו הצביע בעד

למה אתם פוסלים אותו?זה רק על בסיס אישי? הוא משלכם.הוא תומך בכל התוכניות שלכם.לא יפה מה שאתם עושים לו. תנו לו איזה תיק,משהו.פרס על הצבעת התמיכה בהתנתקות. מגיע לו. עוד אתם מתעללים בו עם סילבן...רחמנות קצת. כבר נראה שבר כלי.מיואש מאוד.

bhnadav

New member
בעד או נגד? התפטר או לא התפטר?

אתה גורם לי להיות מבולבל... ומי פוסל אותו, זה הוא שלא רוצה להיכנס

mean girl 16

New member
נכון.

אף אחד לא פסל את הליכוד, הם הוזמנו למו"מ הקואליציוני וגם ניגשו אליו. הם ראו שקווי היסוד לא מתאימים להם ולכן לא הצטרפו. זה הכל.

אשkלוני

New member
מי יותר צבוע?ליברמן?אולמרט?דיכטר?

בשבילי.כולם אותו חרא.במיוחד החברה בקדימה אחורה

ומה הקשר לפורום קדימה?

יש לך בעיות עם ליברמן ו"ישראל ביתנו" - תפרסם את זה בפורום מתאים. בפורום הזה רובנו תומכים בתוכנית ההתכנסות ולכן הצבענו קדימה.

למעלה