ליברפול , אנגליה

לי2018

New member
ראשית - תודה על המענה חזרה.

אנחנו מתעתדים להגיע למספר חודשים לליברפול לרגל עבודתו של האיש והקשרים עם האוניברסיטה.
באיזה אזור נמצאת האוניבריסטה - Liverpool John Moorse University (LJMU)?
האם תוכלי להמליץ על מקום/אדם פרטי/ אתר שמשכיר דירות מרוהטות קומפלט רק למספר חודשים? אילו הצעות וטיפים ומידע תוכלי לשתף?
ושוב , המון תודה!

לי2018

New member
המון תודה על המידע!

זה בהחלט עוזר.
ניסינו לחפש דירות שיתאימו לנו דרך AIRBNB - לא היו בתוך ליברפול, ומה שהיה לא ממש התאים לצרכים שלנו, אלה שהתאימו היו רחוקות מאוד.....אני בטוחה שבסופו של דבר נמצא את האחת שתתאים לנו לתקופה הקצרה הזאת. בהחלט נבדוק את האפשרות של מלון הדירות שהצעת.
המפה - ניסיתי לחפש מפה אחת, שיהיו כתובים עליה האזורים וגם החלוקה לפי מספרים. לא הצלחנו למצוא מפה אחת שמכילה את השניים יחד.
הומלץ לנו שלא לשכור קרוב לאצטדיוני הכדורגל (בטענה שזה אזור פחות טוב). זה נכון? גם את מצטרפת להמלצה?

לי2018

New member
ישראלית בליברפול

מנסה לשלוח לך מסר פרטי, עם שאלה לגבי אזור מסוים, אבל לא מצליחה.

לי2018

New member
רציתי לשאול דעתך

על L22 - אזור קרוסבי ווטרלו. האם האזור נחשב לטוב? האם יש באזור חנויות מזון, מסעדות, פארקים?
אני חוששת להשאיר כתובת אימייל בהודעה, כיוון שאני לא רוצה שהיא תוצג ותהיה נגישה לעיני כולם.
אשמח אם תהיה דרך אחרת, שנוכל לתקשר.

לי2018

New member
ליברפול , אנגליה

אנחנו עוברים לליברפול, אנגליה למספר חודשים. האם יש מהמשתתפים בפורום הזה, שגרים בליברפול ויכולים לעזור במענה על מספר שאלות?
תודה!

אני לא יודעת אם יש פה נציג מליברפול

אבל אם לא יהיה כזה, אני יכולה לנסות לעזור לך מול פורומים אחרים של הורים בבריטניה. תפני אלי בפרטי במידה ואת צריכה/רוצה.

ברוכה הבאה לפורום

למעלה