A
arialhebr
Guest
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
ליברפול - ליל (22:00)
ליברפול נגד ליל לצפייה ישירה, ליברפול נגד ליל שידור חי, ליברפול נגד ליל שידור ישיר, ליברפול נגד ליל שידור חי ישיר לצפייה ישירה, ליברפול נגד ליל שידור ישיר חי לצפייה ישירה, תקציר המשחק: נקודה תספיק לליברפול כדי להבטיח מקום בשמינית הגמר, אבל החבורה של ארנה סלוט לא תסתפק בתיקו ותרצה לשמור על המאזן המושלם בליגת האלופות. דרווין נונייס עשוי לקבל מקום בהרכב אחרי הצמד המאוחר נגד ברנטפורד - בין היתר כדי לחלק דקות - ודיוגו ז'וטה שוב לא ייכלל בסגל, סלוט למעשה אישר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק שייעדר מספר שבועות. ליל בפורמה טובה מאוד ולא הפסידה מאז ה-2:0 נגד ספורטינג ליסבון ב-17 בספטמבר, ליגת האלופות יוטיוב אבל הפעם ממתין לה מבחן קשה במיוחד. לורן הייתה חברה יפהפיה להפליא, עם שיער חום ארוך ומתולתל במקצת. עשינו פרויקט קבוצתי עבור כיתת המדעים שלנו. היינו הקבוצה היחידה של שני אנשים והרגשתי די בר מזל שיש לי אותה כשותפה שלי - למרות שהיא הפכה אותי לבלגן גס מגמגם. בכל פעם שהיא הסתכלה לי בעיניים, כל המחשבות הקוהרנטיות פינו את הגולגולת שלי, ופנו מקום לגל של חרדה וספק עצמי. היית צריך לעמוד בתור כדי להתאהב בלורן. רוב הבחורים פחדו אפילו לדבר איתה. בכל מקרה, היא לא יצאה איתנו מהתיכון. היא הייתה בכירה, שהיה לה חבר מסתורי בקולג' שתמיד שמענו עליו, שאני. כשגדלתי, תמיד נשביתי למראה ספינות נחות על החוף. היה משהו קסום בדרך שבה הם נראו שייכים גם לארץ וגם לים העצום והאינסופי. אהבתי לראות את הגלים מתנפצים עליהם, לראות איך הספינות נעות עם קצב המים, יציבות אך עמידות. זה תמיד הזכיר לי אמת עמוקה: גם החיים זורמים עם הקצב שלהם, ועלינו ללמוד להסתגל, להתכופף ולהתקדם איתם. לעתים קרובות מצאתי את עצמי מתפעל בשקט מהאנשים שמאחורי הספינות האלה. איך הם הצליחו לבנות משהו כל כך מפואר ואיתן? כמה שעות, ימים ואפילו שנים של תכנון, מאמץ ונחישות נדרשו?
@@