ליברפול נגד לסטר שידור חי לצפייה ישירה

• פותח הנושא sdoykd
  • פורסם בתאריך
S

sdoykd

Guest
ליברפול נגד לסטר לצפייה ישירה, ליברפול נגד לסטר שידור חי לצפייה ישירה

לצפייה במשחק לחצו כאן!

ליברפול נגד לסטר לצפייה ישירה, ליברפול נגד לסטר שידור חי, ליברפול נגד לסטר שידור ישיר, ליברפול נגד לסטר שידור יוטיוב, הסיבות למספר הנמוך הזה הן, אני מניח, זהות לסיבות שלך לקרוא פחות ספרים ממה שאתה חושב שהיית צריך לקרוא בשנה שעברה: היה לי קשה יותר ויותר להתרכז במילים, משפטים, פסקאות. שלא לדבר על פרקים. לפרקים יש לעתים קרובות עמוד אחר עמוד של פסקאות. זה פשוט נראה שיש כל כך הרבה מילים להתרכז בהן, בעצמן, בלי שמשהו אחר יקרה. ואחרי שסיימת פרק אחד, אתה צריך לעבור עוד פרק. ובדרך כלל עוד חבורה שלמה, לפני שאתה יכול להגיד סיימתי , כששמעתי את זה, התחשק לי לחבק את המארח. הוא אפילו לא יכול היה להאזין לשיר עד הסוף, לפני שהוסח דעתו. תארו לעצמכם מה ערימת הספרים שלו ליד המיטה עושה לו. התחשק לי גם לחבק את טג'ו קול. אנשים כמו מר קול הם שנותנים לנו תקווה שמישהו יישאר ללמד את ילדינו לקרוא ספרים. רוקדת להסחת דעת מה שהיה נכון לבעיות שלי בקריאת ספרים - קריאת הצפירה הבלתי נמנעת של הלהיט הדיגיטלי של מידע חדש - היה נכון גם בשארית חיי. בתי בת השנתיים, רסיטל ריקוד. טוטו ורוד. אוזני חתול על ראשה. יחד עם עוד חמישה ילדים בני שנתיים, מול קהל של 75 הורים וסבים, הפעוטות הקטנים האלה הציגו הצגה. אתה יכול לדמיין את השאר. ראית את הסרטונים האלה ביוטיוב, אולי הראיתי לך את הסרטונים שלי. רמת החמידות הייתה קיצונית, רגע שמגדיר סוג מסוים של גאווה הורית. הבת שלי אפילו לא רקדה, היא רק הסתובבה על ולהגיע לשלב הבא. הספר הבא. הדבר הבא. האפשרות הבאה. הבא הבא הבא. אני אופטימיסט ובכל זאת, אני אופטימי. ברוב הלילות בשנה שעברה, נכנסתי למיטה עם ספר - נייר או אלקטרוני - והתחלתי. קריאה. לקרוא. אינג. מילה אחת אחרי השנייה. משפט. שני משפטים.​

למעלה