ליגה וגיל

ליגה וגיל

אמרתי לגיא שלדעתי יש לתגמל אנשיים גם עבור גיל ולא רק עבור סוג הגלשן. בעולם, בכל ספורט מתחרים בקטגוריתות גיל שונות. לא יתכן שמתחרה בן 60 (בקרוב אצלכם( ינוקד כמו מתחרה בן 25.לדעתי בין הגילאים 50 ל 60 מגיע 10% בונוס ובין 60 ל 70 20 אחוז. אם אתם רוצים שנתחרה בכדי למלא את תחתית הטבלה, חפשו לכם זקנים אחרים. מה דעתכם? (לדעתי העניין צריך לעלות בהנהלת האגודה, ולהכריע לאחר ש"נציג הגמלאים" השתתף בדיון והביע את דעתו. ולכל אלה שהולכים להסתלבט על הנושא: אני אומר להם מראש: זה בכלל לא מצחיק, שעון החול ההוא ההולך ואוזל.

סבבה, נתגמל אותך ב-20% על זה שאתה

זקן, ונוריד לך 30% על זה שאתה הרבה יותר מנוסה מכולם.....
לא מספיק לך שיש הקלה לבעלי קינג פוסט?? אם אתה שואל אותי, עם כל הניסיון שיש לך, אתה יכול ללמד הרבה את הגולשים המובילים של היום...
ובכל אופן, לא הכל חייב להיות תחרות. אפשר גם להשתתף רק לשם האירוע ולאו דווקא כדי להוכיח לכולם שאני הכי טוב... זה מגבש, זה תורם ידע לכולם, זה מבורך....

בעקבות השיחה איתך מיקי,נתקבלה החלטה

בעניין הוחלט ש : מתחרה בין הגילאים 50 ל-60 יקבל 10% בונוס 60 ל- 70 20% בונוס בתנאי שסך כל הבונוסים לא יעלה על 20% בהצלחה!

חגי

New member
עוד 5.5 יא מנאייק

אבל אני לא מסכים עם העניין הזה. הספורט שלנו הוא ספורט נטול גיל ועד היום אפשר לראות דוגמאות חיות של אגדות גלישה שממשיכות לטוס בתחרויות חשובות ולהשיג תוצאות (כמעט) כמו בימי הזוהר. סטיב מואיז / ז'ראר טבנו (או דפרדייה....כבר התבלבלתי) - דוגמאות לכך. נכון שפיזית הגוף נחלש ואישית אני מרגיש את זה עם כל התחלואים שנפלו עלי בשנתיים האחרונות - אבל אין לי ספק שכל שנה שעוברת אני טס טוב יותר ולא במקרה , ביום תמים למדי בקיץ שעבר , עשיתי את הטיסה הטובה ביותר שלי . (רמז למתעניינים : עשו חיפוש של "אין כמו חלב" ...!!!) הדבר היחידי שמוריד מהיכולת זה לדעתי המסגרת המשפחתית שגורמת לכך שהטיסה נדחקת למקום שני וכמובן להרבה פחות ימי טיסה - נימי ואברון הם דוגמאות לכך - שניהם בתקופות הזהר שלהם היו תותחים כבדים והיום כל צדר מקומי יכול לנקנק אותם.

חגי

New member
ורמז נוסף- צריך להחליף סיומת TXT

בסיומת של קובץ טרק ולפתח בתכנת COMPGPS (זה לגבי ה"אין כמו חלב" )

יש פנים לכאן ולכאן

קודם כל אתה סותר את עצמך ומודה שעם הגיל הספורט נדחק בסדר העדיפות. יש לי עוד מספר תובנות: א. הנכונות לקחת סיכונים ומידת המוטיבציה יורדים ב. הכשר הגופניח יורד. כן גם בספורט הזה צריך כשר טוב לטוס מספר שעות ג. גם בספורט אווירי מתקיימות ליגות לקטגוריות גיל שונות, ולא בכדי. לסיכום, אני חושב שאם תשקלל את שלושת הנקודות שהעליתי, ותרצה להיות הוגן וגם להיות אטרקטיבי ולמשוך את כל הגילאים לתחרויות, נכון יהיה לתגמל כאלה שיש להם נחיתות טבעית (גיל) או מלאכותית (סוג גלשן). נכון הוא שיש בעולם כמה צ'מפיונים שהיו פעם אלופי עולם וטסים גם היום נפלא. אבל ביחס לעצמם, הם טסים הרבה פחות טוב והם כבר מזמן לא אלופי עולם וגם לא בין העשרים הראשונים. וכמו בכל התחומים, הביצועים יורדים עם הגיל (ויגידו רובם שהאיכות משתפרת...בסדר, אבל עם איכות לא מנצחים, אלא עם מהירות. נכון, התבונה אולי משתפרת, אבל אנחנו לא משחקים כאן ברידג') זה תהליך טבעי, ולדעתי כל המתנגדים, פשוט נמצאים בהכחשה (כי זה מצפה לכולם, והכי קל להדחיק ולהכחיש). בקיצור, תפסיקו להתקטנן. אם היה בא מישהו בן שישים להתחרות בי כשהייתי בן 35, הייתי נותן לו כל בונוס. אבל בארץ - אין כבוד למבוגרים...נו אחרי הקיטור הזה אני לא נשמע לכם מספיק זקן? מצד שני, באמת לא אכפת לי לא להתחרות ולא לקבל אף נקודה. זה גיא שלא מפסיק ללחוץ, כנראה שאין לו מספיק מתחרים אז הוא אוסף כל מיני שאריות. קשה לי להבין למה גולשים טובים כמו חגי ואילן, מחרימים את העניין.

חגי

New member
יאללה מיקי - מדובר באליפות הארץ

לא בהדרת פני זקן, לא ב "מפני שיבה" תקום ואם לא טעיתי העולם עדיין מכבד מנצחים אמיתיים ולא כאלו שהתחשבו בהם בגלל מוגבלותם. אישית אני מבין שקשה כי גם לי קשה- הצוואר שלי ממש זועק כבר אחרי חצי שעה טיסה ועם כל השינויים הניווניים שאיבחנו אצלי זה כנראה גם לא מוסיף לי בריאות לשרוץ באוויר 3 שעות....אבל כשמתחרים אז צריך לשאוף שהטוב ביותר ינצח . פיצוי הנקודות בא לסגור פינה שבהחלט מהווה גורם משמעותי בתחרות שאינה קשורה ליכולת הגולש והיא הציוד שאיתו טסים - גם פה אפשר לטעון שהטופלסים החדשים טסים לפחות ב- 10% טוב יותר מאלו בני ה 3 ואישית אני חושב שפה קיים אי שויון הרבה יותר מהותי במיוחד כמתחרה שהיה חשוב לו לנצח וברב המקרים הרגשתי כמשתמש בציוד נחות. בקיצור - קבל בשמחה את ההצעה לתמרוץ קינג פוסט וסגור עניין

חכה חכה יה מניאק

יומך קרוב! בקיצור אחחח כמהש אתה צודק .... ואני לא יודע את מי העלבת יותר אותי או את צדר, חוץ יש יוצאים מן הכלל. דן שוחט יכול להופיע פעם בשנה ולנצח ליגה (תבור גונן מבוא חמה) וגם סטיב מואיז היה יותר כוכב בימי הזוהר שלו מאשר היום נראה לי שאפילו צדר ניקנק אותו באוסטרליה, ואל תשכח שכל מה שהבן אדם יודע זה לטוס לשתות ולשחק ביליארד,(לא צדר ,סטיב).

ג ל נ ט י

New member
תגיד - ומה עם בונוס לאלה

מה עם בונוס לאלה שלא הולך להם? - זה בהחלט לא פיר שלא הולך להם...

למעלה