"ליגה" יש דבר כזה?

"ליגה" יש דבר כזה?

ניכנסתי היום לדיון עם ידידה שלי אחרי שהיא דיברה על בנים ש "מחוץ לליגה שלה", אני לעומתה טענתי שבקשרים רצינים אין דבר כזה, וזה סתם קטע פסיכולוגי להסביר לעצמינו למה אנחנו מפחדים/מתבישים לגשת ולהתחיל לדבר (כי גם ככה אני לא ב"רמה"/"ליגה" שלה אז היא לא תשים עלי זיין, ולכן מיותר אפילו לנסות, ולכן זה בסדר שלא ניסיתי) מה דעתכם?

Zoharrr

New member
לפי דעתי

אם היא עדיין ילדה קטנה שמשחקת ב"ליגות" וכל הבולשיט הזה אז היא ממש אהבלה ואני מאחלת לה שהיא בסוף תתאהב במישו שהוא ממש לא ב"ליגה" שלה ואז היא תלמד שזה ממש לא משנה שרק האהבה זה הדבר היחיד שמשפיע פה.

HyPeR SoNiC

New member
לדעתי

כל הקטע הזה של ה"ליגות" זה ממש בולשיט! הכל תלוי בביטחון העצמי של הבן אדם.... ואני אומר את זה מניסיון

תמציתי ולענין!

רק שחסר לך קצת פירוט- למה את אומרת שיש דבר כזה? האם זה באמת משמעותי? האם זה באמת קובע משהו? והאים למישהי ב"ליגה נמוכה" באמת אין סיכוי אםל מישהו בליגה גבוהה יותר?

AnkSunAmun

New member
בדיוק היה לי דיסקוס על זה!

לפני שבועיים פגשתי בחור מדהים...דרך ידיד משותף הכרנו והתחלנו לדבר וכשהתחלנו לגלוש לפסים אישיים, פתאום הרגשתי לחץ.. הבחור מדהים, עיניים כחולות , גומות חן, פשוט חתיך! ואני ...אני בסדר... וכהתחלנו להתקרב מבחינה רומנטית היו לי רגשי נחתיתות של "מה הוא מסתובב איתי.. הוא יכול להשיג כל אחת".. וזה היה כל כך משעשע (בדיעבד) כי הבחור ביישן משהו ואני הייתי הבחורה הראשונה ש"התחילה" איתו.. בקיצור היום אנחנו יחד, שמחים ומאושרים, ואין שום רגשי נחיתות, לא לי ולא לו... מסקנה: חשבתי שהוא לא "בליגה שלי" כי פשוט פחדתי מדחיה.... זה הכל!

למעלה