ליגה מס 5 בשבת הקרובה

חגי

New member
מה קורה עם התוצאות עד כה?

כבר הגענו למסקנה שהן לא בסדר...אז מה הלאה?

ג ל נ ט י

New member
אפשר לחשב ידנית

על פי המסמך החישוב Lead Bonus אפשרי גם ידנית, בגירסה המסובכת צריך לחשב את האינטגרל של הטיסה מהטרקים (כן כן, קרא ובדוק כמה זה מגוחך). ניסיתי לנקד באמצעות RACE2003 באופן ידני והתוכנה מיתרסקת. פניתי ל FAI והם מסרו לי שיש גירסה בפיתוח - גם כן בדיחה. אני מתלבט אם לחשב עבורכם ידנית רק ביגלל שאני סקרן או שפשוט תשתכנעו לעבור ל GAP2000 (אגב, הפרמטר המגוחך הזה, על פי המסמך הוא היחידי שמבדיל בין גירסת 2000 ל 2002). להבא, פשוט תעברו לנקד ב OzGap2005

ג ל נ ט י

New member
חישבתי ידנית ומצאתי../images/Emo62.gif

חישבתי את רכיב Point lead באופן ידני כקו ישר בין זמן יציאה וזמן הגעה וכפי שמפורט ב GAP2002. כך שחגי מקבל 100%, גיא 90%, עמיר 88%, אילן 68% (היחס בין האינטגרלים). במסמך שגיא שלח מגיע 85.1 נקודות מקסימליות שמחושבות על פי Departure points. כך שכל טייס מקבל את החלק היחסי שלו מ 85.1 (חשבו בעצמכם). מי שמעונין בפירוט החישוב שביצעתי מוזמן ליצור קשר. תעשו לעצמכם טובה, תירדו מ GAP2002, יצא לכם אותה תוספת יחסית שקיבלתם ברכיבים האחרים, ואם לא אז זה לא בגלל שלמישהו מגיע יותר ממישהו אחר כי הוא השתדל לטוס לפי הנוסחה.

חגי

New member
נראה לי שבקצב הזה

תוכל בעתיד לפתח נוסחה שתיקרא על שמך ואולי יאמצו אותה כנוסחה הרישמית בקיצור - כל הכבוד על הנכונות והיכולת להיכנס לתוך הקרביים של הנוסחה ולהצליח להוציא תוצאות באופן ידני.

Hawk17

New member
תזכורת: תחרות מספר 3, ליגה לדרגה 2- גם!

האתר המתוכנן: תבור. זמן: בוקר.

למעלה