ליגה ראשונה בוטלה

חגי

New member
ליגה ראשונה בוטלה

אני נוטל את הרשות לדווח כי מנהל הליגה ביישן שרצנו שעות באויר מעל 10 גלשנים ואי אפשר היה לעלות מעל 520 QNH באופן משמעותי רב הזמן שוויצר שלט בפיסגה אבל גם ירון נראה מצויין עם הגלשן החדש ולי נראה שהארוס שלי כבר מיושן מבחינת ביצועים לעומתו. עיקר העניין הסתכם בשדה הנחיתה כשמניין השתילות מתערם והולך כולל שבירת צלעות ונזק לפרק כף יד (אין לי פרטים נוספים ואשמח אם תעדכנו - הייתי כמעט היחידי שלא נחת למטה). אישית יצא לי ברגע מסויים , אחרי שכבר הבנתי שלא יצא כלום, להידבק לאחת צרה וארוכה שמשכה אותי להתרוממות רוח של מעט מעל 600 - יצאתי איתה והרומן הקצר איפשר לי להגיע בגובה 50 מטר מעל כיכר כפר תבור (ליד הרמזור) שם נחתתי נחיתה נורמלית בלי לבצע בדיקה גיאולוגית (בתמורה חוויתי מפל רוח פראי - שהוסיף אדרנלין לטיסה המשעממת). גולש עם גלשן אולטרא ספורט (נדמה לי) הפריע לברטוסט לטוס ואם יש איזה תחקור בעניין - זה המקום.

ג ל נ ט י

New member
לא ממש מתערב

בהחלטות שלכם, אבל לא נראה לי הגיוני ששוקלים ביטול ליגה אחרי שהיתקיימה ולא הלך לאף אחד (אולי לאחד קצת יותר). אתם משפצים את ההחלטות שנתקבלו לאחר ששאלו את מנהל הליגה "נו יש ביטול?" וזה היחליט שבמקום יום כיף חפשי תתקיים תחרות...

הליגה לא בוטלה...

אלא הוחלט שמכוון שהולך להיות ניקוד פחות או יותר אפסי לכולם לא לנקד את הליגה בכלל...(השקעה מיותרת שלך ושל המתחרים בהיתעסקות עם הטרקים) אם בהחלטה הזאת יש השפעה מבחינת ניקוד אפילו על מתחרה אחד ההחלטה תבוטל. ולנסי,יום כיף חופשי?? בהחלט לא יום אידיאלי אבל כבר הגענו,יש תנאים לטוס אז יאאלה ליגה...

ג ל נ ט י

New member
אין לי בעיה להשקיע

אני צריך את הניסיון הזה בניקוד - אפסי ככל שיהיה. אם זה בסדר מבחינתכם אני יכול לנסות לנקד את מה (שלא) היה... לצורכי אימון בניקוד

ג ל נ ט י

New member
אבל

אני לפחות צריך לדעת מי משתתף בליגה - יש מצב לרשימה שמית של המשתתפים ?

קבל..

מיקי וייס חגי זיו ירון לוין אלון בר טוב יניב סריג יובל קלמנוביץ משה ולנסי עמית צדרבויים אלון שוייצר ניר גולן(לא שילם אז לא נחשב...) גיא מתן אל

בליגה כזאת יש לתת ניקוד

על פי רמת הנזק שנגרם לגולש ולגלשן מעניין כמה ממכם לא היו הולכים לטוס ביום הזה אם לא היתה ליגה?

לא! אני טענתי שיש להשתמש בהגיון.

אנחנו ביטלנו מראש את הליגה של אותו היום ולמחרת עשינו ליגה טובה מזיכרון (יום קלאסי לזיכרון מבוא חמה). ליגה ניתן גם לבטל כאשר עומדים בעמדת ההמראה וראוים מה קורה בחוץ (כפי שביטלנו את יום התחרות האחרון ביום שני).

חגי

New member
אבל זה בדיוק מה שעשינו לפני 2-3 שנים ואז

יצאת מגידרך להסביר שאם התנאים מספיק טובים להמראה אז לא מבטלים ליגה גם אם אין תנאים טרמלים. תבדק בהיסטוריה - בניגוד אלי , אני מקווה שאתה זוכר מה טענת.

למעלה