A
Aazclvr
Guest
ריאל מדריד - זלצבור
ריאל מדריד נגד זלצבור לצפייה ישירה, ריאל מדריד נגד זלצבור שידור חי, ריאל מדריד נגד זלצבור שידור ישיר, ריאל מדריד נגד זלצבור שידור חי ישיר לצפייה ישירה, ריאל מדריד נגד זלצבור שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: ריאל מדריד – זלצבורג בעוד בליגה הספרדית היא עלתה לפסגה, בליגת האלופות מצבה של האלופה המכהנת עדיין בכי רע: ערב המחזור היא מדורגת 20 בלבד עם תשע נקודות – ארבע מהמקום השמיני. על כן, כל תוצאה זולת ניצחון תחרוץ סופית את סיכויי הבלאנקוס להשתחל אוטומטית לשלב הבא. ויניסיוס יחזור ל-11 של קרלו אנצ'לוטי, שיחסר את לוקאס ואסקס המושעה, בעוד אורליאן טשואמני נמצא בספק. מנגד, אוסקר גלוך וחבריו חולמים על סנסציה, אחרי שתי תבוסות רצופות בליגת האלופות. הכוכב הישראלי צפוי לשמור על גם אני עסוק בתזה שלי לאחרונה. אם כתבתי על התלוננות בזמן הזה , זה מרגיש כבד מכדי להתעלם ממנו. אז, גם אני שחררתי אותם מהראש שלי. אני כל כך עייף שכל האנרגיה שלי לעבודה על התזה שלי הושקעה בעניין הדחוף הזה, יותר מכל. תוך כדי עבודה על זה, באי רצון רב - זאת אומרת, אף פעם לא אהבתי למה אנחנו צריכים לצטט את התיאוריות של כולם ולא לאפשר לנו להביע דעות משלנו - אני החלק הכי מטורף בניסיון להמשיך הלאה הוא; ככל שאני מתרחק יותר, דברים שקשורים אליו ממשיכים להגיע. ככל שאני רץ יותר, דברים שקשורים אליו רודפים אותי מאחור. לכן זה תמיד לוקח זמן פותח הפניות שונות והולך לאיבוד באינטרנט האינסופי מקומו בהרכב. כשהייתי קטן, צפיתי בהורי בונים את חיינו מכלכלה לא יציבה למקום שבו אנחנו נמצאים עכשיו, והפכתי להכרת תודה אמיתית. לגור בבית נוח, לאכול ארוחות הגונות - למרות שלא היה בשר על שולחננו כל יום - להחזיק אופנוע שהקל כל כך על ההורים שלי להתמצא, והכי חשוב, הבריאות שלנו. ההורים שלי, שילדו ארבעה ילדים, עדיין עובדים קשה כדי שנקבל את החינוך המגיע לנו.
.....