ליגת הצדק בערוץ הילדים

Deathatred

New member
ליגת הצדק בערוץ הילדים

ראיתי רק מהאמצע אבל בסוף נחשו מי הציל את העניינים? באטמן כמובן. סה"כ היה פרק מאוד נחמד, יש מלחמה נגד חייזרים שמזכירים שילוב בין אלה של SIGNS לזרגים (ZERG) מסטאר-קראפט. אחרי המלחמה בהם נוצרת ליגת הצדק מסופרמן, וונדר-וומן, הברק, איש עם טבעת ירוקה (מה שמו?), מלאכית עם אלה (מה שמה?) וחייזר ממאדים (ג´ונס או משהו) כאשר באטמן במסייעת (בלי רובין ובאטגירל).

effigy

New member
ההודעה למעלה מכילה |ספויילר|

כעל איזה פרק אתה מדבר בדיוק אני ראיתי את כולם.... האיש עם הטבעת הירוקה הוא GL (green lantern( ז´ון ז´ונס הוא החייזר ממאדים היא לא מלאכית היא אשת נץ וקוראים לה וונדר גירל רובנו עוד לאריאנו סיינס (או שזה רק אני) אז אל תהרוס....

Deathatred

New member
../images/Emo58.gif

אז וונדר-גירל זאת זו עם הכנפיים והפטיש? סליחה ששכחתי לשים אזהרת ספוילר. חשבתי שכולכם ראיתם את זה כבר.

ויאגרה

New member
דומים לזרגים, הא?

ואני חשבתי שאני יודע כבר איך זרג ניראה...
ההודעה שלך הצחיקה אותי.

Deathatred

New member
../images/Emo58.gif לא במראה

אלא בקטע של האימפריום = אוברמינד ושהמבנים שלהם נראים כמו קנים-חיים מלאי ריר של חרקים.

ויאגרה

New member
אוי...

המילה "זרג" היא גם מילת סלנג בעברית המתארת את איבר המין הזכרי. כתבת שהם דומים לזרגים, כניראה בלי לדעת את המשמעות הנוספת, וזה הצחיק אותי. זה הכל.

chatenoire

New member
ספיקינג אוף ערוץ הילדים

ביום שבת בצהריים אני יושבת לי ובוהה באיזה ספיישל-דיסני, ומזפזפת להנאתי בפרסומות, עד שנחה אצבעי על ערוץ הילדים, שבדיוק סיים לשדר את באטמן ורובין. זו כנראה היתה רצועת סדרות קומיקס או משהו, כי הקריין הסימפטי הודיע שהולכים לשדר משהו בשם "יולנדה", שנראה כתרגום צולע לקונספט דמוי-קונאן. והרי הפואנטה: במקום היולנדה הנ"ל, נגלו לעיניי דמויות של תלמידי תיכון/קולג´ אמריקאים, כאשר אחד מהם מזכיר באופן מטריד את טואד, והשני במקרה מרכיב משקפי רובי. כן, גם אני התפעמתי לגלות שאקס-מן אבולושן משודרת בערוץ 6, ועוד בגרסה האנגלית המקורית. התרגום היה תמוה, כמובן (נייטקרולר היה "זחלוליין", אם איני טועה, ווולברין תורגם נונשלנטית ל"זאבון"), אבל חוץ מזה הכל היה מספק במיוחד! סדרה חמודה מאוד, לפחות זה מה שקלטתי מהפרק היחיד שזכיתי לראות. מישהו יודע אם העסק הזה היה שגיאה חד-פעמית, או שזה הולך לחזור על עצמו?..

row

New member
מניסיון שלי עם ערוץ הילדים

אני יכול לומר לך שלוח השידורים שלהם מאוד הפכפך למשל לפי "פנאי פלוס" ו"רייטינג" אמור היה להיות במקום באטמן ורובין בכלל סידרה אחרת אז לא בטוח במאה אחוז שזה יחזור על עצמו מצד שני ערוץ הילדים דווקא התחיל בזמן האחרון להשקיע בסדרות שמבוססות על קומיקסים ולכן יש סיכוי גדול מאוד שהם ימשיכו את הסידרה ויוסיפו עוד כמה סדרות באותו סגנון... ואגב יולנדה זה אכן סידרה סטייל קונאן ומאוד מטומטמת לפי דעתי (כן כן זה מה שקורה כשמובטלים בזמן החופש הגדול, חייבים לראות סדרות מטומטמות)

למעלה