ליגת הצדק הפרק הראשון א´

green lantern

New member
ליגת הצדק הפרק הראשון א´

היה מאוד נחמד... הבעיה כמובן היא תרגום... הקולות של באטמן וסופרמן, כמו שצריך, זהים לקולות שיש להם בסדרות שלהם... אבל הקול של פלאש הוא אוות הקול של ג´וקר וזה יהווה בעיה ב|ספויילר| אי צדק לכל|ספווילר|... ושמתי לב בכתוביות שהטיפשים לא תרגמו את גרין לנטרן.. השאירו כמו שהוא... באמת ילדי הארץ ידעו מה זה לנטרן... הסצנה של וונר וומן ואמא שלה היתה כל כך מאכזבת שבא לי לבכות(טוב לא להגזים אבל היא הייתה גרוע) הם קיצרו כל משפט למילה.. העולם עומד בפני שעתו הקשה ביותר=לעולם יש בעיה , כל דבר מעבר לחופים האלו= העולם...

ויאגרה

New member
היה חביב...

אבל הקול של פלאש די גרוע. חוץ מזה, הפתיחה נחמדה. גם הקטע שבו שלושת המדענים מסדרים את איברי הגוף שהיתעוותו להם בעת הפיצוץ היה חביב. משום מה, גרין לנטרן לא הופיע בפרק, למרות שציפיתי שדווקא אותו יראו (אלא אם האסטרונאוט השחור בתחילת הפרק זה הוא ולא זיהיתי...)

cyberforce

New member
חחחח

וגם קובי מחט עשה פשלה נוראית הוא אמר ועכשיו תוצג סידרה חדשה לחלוטין בשם ליגת הצדק עם כל הגיבורים עם סופרמן באטמן וונדרוומן וספיידרמן............

green lantern

New member
זה לא היה הוא ...

הוא פלאש (באופן מלא) והוק גירל מופיעים בפרק 2.... ושכחתי את הטעות הטיפשית והמעליבה (בתור קורא DC) של קובי מחט בקשר ל"כל הגיבורים:סופרמן באטמן וספיידרמן" אני אומר לתבוע אותו בגין הוצאת דיבה... חחח הוא היה יכול לסיים בזה או להגי דאשת חייל או איש הברק או הפקח הירוק או צייד הראשים המאאדימי (אוי זה נשמע כל כך טוב יותר בעברית) אבל לא.. הוא היה חייב להיות מטומטם מספיקצ כדי להגיד ספיידרמן

The Flash

New member
חחח גם אני ראיתי...

הוא בטח אמר את זה כדי להעלות את הרייטינג של הסדרה

apathic

New member
כן, אבל

זה היה פעם ראשונה היום בבוקר 10:30 (לא ראיתי, אבל כתוב בעיתון...)

Yoda Killer

New member
....

אני עכשיו בניו יורק אז אני לא ממש יכול להגיד לכם איך היה, אבל דיברתי עם חבר שלי, הוא אמר שזה היה עלוב בצורה פתטית. הוא אמר שהכל מוזר והדיבוב גרוע... תגידו, אני אף פעם לא ממש התמקדתי בליגת הצדק, מי שם ? סופרמן באטמן וונדרוומן פלאש והוק גירל ? זהו נכון ?

apathic

New member
באמת היה גרוע בצורה סופרמנית שכזאת

ודי כבר להעתיק את "מלחמת העולמות"! מספיק! (דרך-אגב, מי הגאון שהחליט לתת לזה שמדובב את הג´וקר לדובב את פלאש..?!!)

למעלה