לידה בשבוע 34+4

sharonisme

New member
לידה בשבוע 34+4

הי, לאחותי התחילו טיפטופים של ירידת מים אתמול והיא בשבוע 34+4 ואמרו לה שהיא חייבת ללדת ביומיים הקרובים מחשש לזיהום. מה זה אומר ללדת בשבוע כזה? האם מדובר בטוח בפג שחייבים לשים באינקובטור או שעדיין יכול להיות שיצא תינוק גדול מספיק בשבוע כזה? (אין לי מושג מה הייתה הערכת המשקל האחרונה) האם באמת אסור לחכות יותר מ 48 שעות, אפילו אם מאושפזים בבית חולים? מה טווח המשקל שרוב התינוקות בשבוע כזה נולדים? כל מידע יתקבל בברכה...

Lihi79

New member
לידה מוקדמת

היי, אני אישית ילדתי את בני בשבוע 33 בדיוק גם בגלל ירידת מים. האם היא קיבלה קורסים של צלסטון להבשלת ריאות ? זה מאוד אפקטיבי אך לא ב-100%. התינוק שלי לא נשם לבד לגמרי ולכן קיבל תמיכת חמצן של 20% בערך (לא נחשב למונשם) והיה בינקובטור. הוא נולד במשקל מאוד יפה לשבוע שלו 2.140. בילינו בפגיה של איכילוב (אגב, מאוד מומלצת עד כמה שניתן להמליץ על מקום כזה) עד שבוע 36 (זה המינימום) וקריטריון נוסף לשחרור מעבר לשבוע עצמו זה משקל שצריך להיות מעל 2 ק"ג וכמובן כלכלה עצמאית (תינוק מסוגל לינוק או לאכול מבקבוק בכוחות עצמו ולא דרך הזונדה כפי שקורה בהתחלה בשבועות האלה). אם יש שאלות נוספות, אשמח לענות. ליהי

למעלה