לידה והריון שלישי
אני כל הזמן חושבת על שתי הלידות שהיו לי. שתיהן בתל השומר. בראשונה
מפל התערבויות ולחצים מיותרים (פתיחת וריד, פיטוצין, לפני קבלת האפידורל שעות של כאבי תופת אחריו שכיבה במיטה שעות בלי יכולת לזוז, פחדים, לחצים, ולקינוח ואקום ולקיחת התינוק לשעות)
בלידה השנייה ממש פחדתי ללכת לבית חולים ופשוט הסתובבתי ברחובות שעות עם צירים לבד, היו לי כאבים אבל יכלתי לזוז וזה מאוד עזר.
הגעתי לבית חולים עם בעלי ממש לפני הלידה (מהרגע שהגעתי לבית חולים עד שילדתי עברו בערך 30 דקות), לא הספיקו
להתערב (למרות שכן פתחו לי ווריד- שינאת חיי), ילדתי בכריעה למרות איומי המיילדת שהיא "לא מיילדת ככה". פשוט אמרתי לבעלי "אלן תחזיק תתינוק"
בעלי אומר שהייתי נוראית ולא הקשבתי למיילדות שכל הזמן ציוו עלי "לשכב במיטה כדי שנצליח לעשות לך מוניטור" וניסו להפחיד אותי "שהתינוק במצוקה".
החלום שלי זה פשוט לשחזר את הלידה השנייה. אבל זה חייב להיות בבית חולים,
ולא בחדר שיעלה לי אלפי שקלים.
חייבת לציין שכשהגעתי לבית החולים בלידה השנייה הדבר הראשון שביקשתי זה אפידורל
. (לא הספיקו כמובן) ככה שאני לא בטוחה לגבי יכולת הסבל שלי.
למרות הכאבים הלידה השנייה הייתה פשוט תענוג מכיוון שהרגשתי את התינוק יוצא,שלטתי על התהליך וממש "ילדתי" ולא שכבתי על המיטה והוציאו ממני תינוק
כמו בלידה הראשונה.
המלצותיכן
תודה
אני כל הזמן חושבת על שתי הלידות שהיו לי. שתיהן בתל השומר. בראשונה
מפל התערבויות ולחצים מיותרים (פתיחת וריד, פיטוצין, לפני קבלת האפידורל שעות של כאבי תופת אחריו שכיבה במיטה שעות בלי יכולת לזוז, פחדים, לחצים, ולקינוח ואקום ולקיחת התינוק לשעות)
בלידה השנייה ממש פחדתי ללכת לבית חולים ופשוט הסתובבתי ברחובות שעות עם צירים לבד, היו לי כאבים אבל יכלתי לזוז וזה מאוד עזר.
הגעתי לבית חולים עם בעלי ממש לפני הלידה (מהרגע שהגעתי לבית חולים עד שילדתי עברו בערך 30 דקות), לא הספיקו
בעלי אומר שהייתי נוראית ולא הקשבתי למיילדות שכל הזמן ציוו עלי "לשכב במיטה כדי שנצליח לעשות לך מוניטור" וניסו להפחיד אותי "שהתינוק במצוקה".
החלום שלי זה פשוט לשחזר את הלידה השנייה. אבל זה חייב להיות בבית חולים,
ולא בחדר שיעלה לי אלפי שקלים.
חייבת לציין שכשהגעתי לבית החולים בלידה השנייה הדבר הראשון שביקשתי זה אפידורל
למרות הכאבים הלידה השנייה הייתה פשוט תענוג מכיוון שהרגשתי את התינוק יוצא,שלטתי על התהליך וממש "ילדתי" ולא שכבתי על המיטה והוציאו ממני תינוק
כמו בלידה הראשונה.
המלצותיכן
תודה