צופה מהצג2
New member
לידה טבעית - מה חדש?
היי,
שבוע 25, לקראת לידה שינה (טפו טפו טפו).
הלידה הראשונה הייתה לידה טבעית בחדר לידה טבעי פרטי בליס.
יש לקחים ואחד מהם שצריכה דולה בלידה.
מתכוננת להירשם לקורס היפנובירת'ינג.
מתלבטת האם כדאי ללדת שוב בליס - כי מאוד רוצה את המלונית היא לדעתי מאפשרת נחיתה רכה מאוד. זה גם בי"ח הכי קרוב אלי.
אני לא יודעת מה הנהלים עכשיו לגבי חדר לידה טבעית, ובכל מקרה לא בטוחה שכלכלית אקח גם דולה, גם חדר לידה טבעית בתשלום אם עוד קיים כזה דבר, וגם מלונית.
אז חושבת על לידה טבעית בחדר לידה רגיל עם דולה, באיכילוב. בשיטת היפנובירת'ינג אם אגלה שזה מתאים לי, מה שאומר אולי בריכה (?).
אשמח לשמוע חוות דעת וממתי כדאי לחפש דולה (ואשמח להמלצות על דולה).
בעיקר חשוב לי - שהצוות הרפואי לא יתערב סתם ולא ינסה לזרז לי את הלידה כי במהלך לידה אני אקשיב לו ולא רוצה שיפחידו אותי ממקומות לא באמת נחוצים.
היי,
שבוע 25, לקראת לידה שינה (טפו טפו טפו).
הלידה הראשונה הייתה לידה טבעית בחדר לידה טבעי פרטי בליס.
יש לקחים ואחד מהם שצריכה דולה בלידה.
מתכוננת להירשם לקורס היפנובירת'ינג.
מתלבטת האם כדאי ללדת שוב בליס - כי מאוד רוצה את המלונית היא לדעתי מאפשרת נחיתה רכה מאוד. זה גם בי"ח הכי קרוב אלי.
אני לא יודעת מה הנהלים עכשיו לגבי חדר לידה טבעית, ובכל מקרה לא בטוחה שכלכלית אקח גם דולה, גם חדר לידה טבעית בתשלום אם עוד קיים כזה דבר, וגם מלונית.
אז חושבת על לידה טבעית בחדר לידה רגיל עם דולה, באיכילוב. בשיטת היפנובירת'ינג אם אגלה שזה מתאים לי, מה שאומר אולי בריכה (?).
אשמח לשמוע חוות דעת וממתי כדאי לחפש דולה (ואשמח להמלצות על דולה).
בעיקר חשוב לי - שהצוות הרפואי לא יתערב סתם ולא ינסה לזרז לי את הלידה כי במהלך לידה אני אקשיב לו ולא רוצה שיפחידו אותי ממקומות לא באמת נחוצים.