לידה מחדש לנצח!

לידה מחדש לנצח!

משום מה גם אנשים שנולדים מחדש מפקפקים באותה לידה. בעקבות מחשבה שחוסר מצווה או קיום חטא אחר יבטל את אותה ישועה/לידה מחדש/חיי נצח זהו ששום דבר לא יכול לבטל את ההצדקה שאלוהים שם באדם ואלוהים מצדיק את האדם עקב האמונה בישוע המשיח ללא שום תנאי, קיבלת את ישוע קיבלת את מתנת החסד? קיבלת ישועה! מה שכן מכאן מעשייך הם עדות לחסד אלוהים כי בך הוא מתפאר בשמיים ובארץ לכן עלייך לקיים מצוות ולא לחטוא, אתה עושה זאת מאהבה לא משום מניע אחר ולא בשביל שום מטרה אישית וגם לא בשביל להיוושע, שהרי כבר נושעת! מעשייך מונעים מאהבה נקייה נטולת אינטרסים אישיים, הכל למען ההבורא קראו נא את המאמר הבא בנושא על פי הכתובים http://www.gotquestions.org/Hebrew/Hebrew-once-saved.html

ההבנה של הלידה מחדש היא כלי רוחני חזק מאוד

נגד מאבקים עם השטן וכנגד מאבקים כנגד החטא. השטן יגרום לכם תמיד לחשוב שאלוהים עזב אתכם כי נפלתם בחטא מסויים, או לא קיימתם מצווה מסויימת ויכול להיות שבעקבות זאת אתם תחלשו ותאבדו את האמונה שלכם באלוהים ותחברו לעולם של חושך חטאים ורוע בכל פעם שאתם עומדים בפני מאבק כזה או פיתוי תכריזו בלבבכם ואולי גם בשפתותיכם "אני מאמין בישוע המשיח שנשא את עול חטאיי ששילם על חטאיי שילם עליי את הפדות אין לך מה לחפש אצלי! אני נשוועתי! לא משנה מה תנסה לעשות אני נולדתי מחדש, במים וברוח אני כבר לא עבד של החטא, כל הטענות שלך כלפיי נמצאות על הצלב לך אליו! אני כבר לא כבול אצלך, אני חופשי ישוע שיחרר אותי ואתה צריך ללכת אליו כל הניסיונות שלך לא יעזרו לך אני נושעתי כבר, אין לך מה לחפש אצלי" עוד יום של ניצחון, בשם ישוע המשיח אמן!

lion 7

New member
אכן עוד יום של נצחון על השטן

. ולגבי הלידה מהרוח שיחת ישוע עם נקדימון שהיה אדם עם מעמד רם לא הבין משמעות הלידה זו , אם לא מתנסים לא חוים מה מתפתח באדם עצמו , פרות הרוח מתחילות להניב פרי ועוד , על זה בעבר ובמיוחד בעידן הכנסיה הראשונה שהמאמינים שלא ידעו עדיין מה זה כתובים וברית חדשה (בכתב) אלא בכמה פסוקים שהיו משננים אחד לשני (כמו תאהבו את אויביכם) השמחה הלא מובנת זו בהם היתה גם כלי איתן והתבססות במלים אלה ולא לסגוד לאלילים שהיו נפוצים באמפרית רומי , איתנות האמונה העמידה רבים מהם במבחן עד מוות ולא לכפור בשם האהוב שהביא להם חיים אחרים שהם היו זקוקים לה ,

לא אולי

"אֲבָל מַה הִיא אוֹמֶרֶת?(ההצדקה שמתוך אמונה) "כִּי-קָרוֹב אֵלֶיךָ הַדָּבָר, בְּפִיךָ וּבִלְבָבְךָ."(דברים ל' יד') זֶהוּ דְּבַר הָאֱמוּנָה שֶׁאָנוּ מְבַשְּׂרִים. וְאִם אַתָּה מוֹדֶה בְּפִיךָ שֶׁיֵּשׁוּעַ הוּא הָאָדוֹן וּמַאֲמִין בִּלְבָבְךָ שֶׁאֱלֹהִים הֵקִים אוֹתוֹ מִן הַמֵּתִים -- תִּוָּשַׁע. הֲרֵי בְּלִבּוֹ מַאֲמִין אִישׁ וְיֻצְדַּק, וּבְפִיו יוֹדֶה וְיִוָּשַׁע. הווידוי שבפה הוא הכרחי. העולם נברא ע"י מילים. אלהים ברא את העולם ע"י דברו ע"י אמירת מילים. הוא ברא אותנו בני האדם בצלמו ובדמותו, ולכן גם למילים שלנו יש כח אדיר. במשלי כתוב, מוות וחיים ביד... אלהים? מוות חויים ביד....מעשים? מוות וחיים ביד...אמונה? לא. מות וחיים ביד הלשון. התוודות הינה הסכמה במילים. כשאתה מתוודה את דבר ה' אתה מכריז למעשה שאתה מסכים עם אלהים. כשאתה מתוודה על חטאיך, אתה מסכים עם מה שאלהים אומר שעשית, אתה אומר אמת והאמת משחררת אותך. "אֲדֹנָי שְׂפָתַי תִּפְתָּח וּפִי יַגִּיד תְּהִלָּתֶךָ׃ " (תהילים נ"א: 17) למילים שלנו יש כח עצום להשפיע על הסביבה שלנו לא רק הפיזית אלא גם הרוחנית. כשאנחנו מדברים לפני אנשים בעד ישוע הוא מדבר בעדנו לפני המלאכים שבשמים. עלינו להכריז את הדבר על החיים שלנו, העולם הרוחני שומע ובכך אנו משיגים נצחונות בחיינו. האמונה באה מתוך שמיעה והשמיעה מתוך דבר ה'.

למעלה