לידה...מחזור...טמפונים

פישית

New member
לידה...מחזור...טמפונים

היי בנות אני כמעט 3 חודשים אחרי הלידה מניקה, קיבלתי מחזור ראשון (מהר הא?) השאלה שלי האם אפשר להשתמש בטמפונים כי זכרון התחבושות לאחר הלידה לא מרנין במיוחד מה גם שתמיד השתמשתי בטמפונים תודה על התשובה

sipor

New member
אין שום בעיה עם טמפונים.

הבעיה היחידה שיכולה להתעורר היא אצלך, אם יכאב לך משהו. אבל אם כבר לא כואב האזור וגם אם כן, תנסי וקדימה חזרה לשפיות !

בגלל שזה פורום כזה אז מרשה לעצמי

לשתף אותכם... אחרי הלידה של עופרי שהייתה קיסרי לא הייתי מסוגלת לשאת את המחשבה של טמפון היה נראה לי כאילו זה לא לעניין לא העזתי - לא שניסיתי וכאב פשוט לא היה נראה לי נכון. (ואני מקבלת מחזור 3 חודשים אחרי לידה) אחרי הלידה של טלטל שהייתה לידה רגילה היה נראה לי כאילו למה אני לא להשתמש בטמפון... לפי דעתי זה היה צריך להיות הפוך אחרי קיסרי - שיהיה לי נוח ואחרי לידה רגילה שלא יהיה לי נוח... תגידו גם אצלכם המחזור אחרי הלידה קיבל פתאום משמעות שונה לגמרי? או שזה עדיין תיק?

lulyK

New member
איכשהו זה אף פעם לא היה תיק אצלי

אבל אחרי הלידה הם נהייו כ"כ קשים, ואני מסתובבת כמו זומבי, כך שאני לא ממש מחכה לזה בקוצר רוח

דש1דש

New member
אל תפחידי אותי.....

מחזור אף פעם לא היה סיפור אצלי - בא והלך כרצונו בלי להשאיר חותם.... רק שהאחרון היה ביולי 2002...... לפני 20 חודשים! בקיצור - הלך ולא שב.... טוב - אז אני עוד מניקה - אבל יאללה - שיחזור.....

עמית@

New member
דשדש, שלי לא שב עד החזרה לטיפולים

אם הייתי מניחה לו- נדמה לי שלא הייתי רואה אותו לעולם
(10 חודשים)

nubi

New member
אם בא לך

תשתמשי, למה לא? אני לא משתמשת מתוך עיקרון.לא אוהבת את החומרים שמהם עשויים טמפונים.

הוצאת לי את המילים מהפה

גם אני כבר שנים לא משתמשת עקרונית, למזלי עדיין לא קיבלתי, ומקווה שגם לא אקבל בקרוב...

אפשר להשתמש בטמפונים...

סביר להניח שאחרי 3 חודשים האיזור התאחה, לא צריכה להיות בעיה.

Tal223

New member
מאז הלידה הראשונה איכשהו

לא הצלחתי לחזור לטמפונים. כאילו משהו באנטומיה הפנימית השתנה, ופתאום בכלל לא היה לי נוח. אני מרגישה את טמפון בפנים ולא יכולה לזוז בכלל... זה נשאר ככה מאז וכבר עברו 9 שנים ועוד לידה בדרך. נראה, אולי עכשיו אחרי הלידה השלישית הדברים יחזרו למקומם? זה די מבאס, כי לפני הלידה הראשונה השתמשתי בטמפונים כל הזמן, ולמרות ההתקדמות בתחבושות זה עדיין לא נוח כמו טמפון. ואם כבר אנחנו בעניין: תוך כמה זמן לצפות למחזור, עם הנקה מלאה? את הקודמים לא הנקתי מעבר לשבועיים שלושה והמחזור הגיע ממש מהר (נדמה לי 6-8 שבועות אחרי הלידה). מאד אשמח להפוגה יותר ארוכה הפעם!

ילדונט

New member
המחזור זה עניין משתנה

ויכול להיות בין חודשיים לשנתיים, פחות או יותר.

למעלה