לידה פעילה

לידה פעילה

היי לכן. רק עכשיו גיליתי אתכן, ואני בדיוק בעיצומן של השאלות. אני, כמובן, קוראת את הספר באדיקות. רוצה לידה יותר מחוברת מהלידה הקודמת שהייתה לי (שלפי הספרים הייתה מעולה- דולה, 5 שעות לידה, כמעט בלי חתך וטבעי לחלוטין). אבל מה... לא הייתי מחוברת. לא ידעתי הרבה, ועשיתי מה שאמרו לי. אני מחפשת קורס/הדרכה לי או עדיף לי ולבעלי בנושא של לידה פעילה. חושבת ללדת בעמידה, משום מה זה נראה לי הכי מתחבר ואני רוצה שידריכו אותי כיצד להתכונן. אם יש המלצות, עדיף מאזור השרון, אשמח. יום מקסים. יעל

נונינקה

New member
כמוני כמוך. ברשתוך ארצה לשמוע גם

גם אני קוראת את הספר ורוצה שינוי של ממש בלידה הבאה ורוצה הדרכה ללידה פעילה ואולי גם מלווה אז אשמח לשמוע ותודה

אשכר ש

New member
הי יעל ונונינקה ../images/Emo13.gif

ברוכות הבאות! האמת שאני הייתי בוחרת בקורס פרטי במקרה כזה. הייתי מבררת על מדריכת הכנה ללידה, שילדה בעצמה בלידה כזו והייתי עושה אצלה קורס פרטי, כך שיתאים בדיוק לציפיות שלי. מקסימום אפשר לנסות לארגן קבוצה עם עוד זוג או שניים שרוצים לידה פעילה וטבעית. אני יודעת שברעננה יש משהי שהעבירה קורס כזה לחברה שלי, אבל לא יודעת איך היא מהתנסות שלי.

זה בדיוק מה שאני מחפשת

ולכן באתי לפורום הזה כדי לקבל תשובות קצת יותר מכוונות, כי אף אחד באזור שלי לא מתעסק בתחום...

יעל- באיזה איזור

אולי אוכל להפנות אותך לדולה או מדריכת הכנה ללידה שעושה זאת...

את יכולה

לפנות לדיאדה- אני יודעת שגילה רונאל עושה הכנה ללידה שניה בהוד השרון יש את גלי באר שהיא דולה ומדריכת הכנה ללידה. אם תפני למישהי ספציפית היא תוכל להעביר לך את התכנים בצורה ספציפית לך. הדולה שלך לא יכולה לעשות זאת?

אני ממש ממליצה על מרסי גבע

עשיתי אצלה הכנה ללידה שניה. תוכלי גם למצוא אותה מואדמת בפורום הריון ולידה

למעלה