לידה רגילה אחרי שני קיסרי,

mebulbalit

New member
לידה רגילה אחרי שני קיסרי,

שלום לכן, אני אחרי שני ניתוחים קיסרים לצערי הרב, לא תכננתי עוד הריון בגלל הסיבה הזו שאצטרך שוב קיסרי, אך זה קרה ועכשיו תשע שנים אחרי הולדת ביתי הקטנה אני בהריון. חיפשתי חומר שיוכל להאיר את עיני בענין הסיכויים שלי ללדת בלידה רגילה, אחרי שני רופאים שנחשבים טובים מיילדים ומנתחים שאמרו לי קבלי ביטול "אין סיכוי לעולם" שתלדי לידה רגילה. למה?????????????????????? אני רוצה אני מרגישה שאני מסוגלת בבקשה, כלום אין על מה לדבר. אני גרה בבאר שבע אנא מכן אם ידוע לכם על רופא ומיילדת באזור שיכולים לחזק אותי ולהיות איתי בתהליך הזה אשמח מאוד, כל דבר שיכול לעזור לי, אודה לכן מאוד. נשים שעשו זאת אשמח לשמוע את הסיפור וללמוד ממנו.

אשכר ש

New member
שלום לך ../images/Emo20.gif

ראשית, הנה מאמר מעניין ומלא אינפורמציה בנושא לידה נרתיקית לאחר קיסרי, מתוך מאמרי הפורום. שנית, יש מיילדת בחצרים שאת יכולה להפגש איתה ולדבר עמה על הנושא. שמה שיין ברגנר את הטלפון שלה תוכלי למצוא כאן. זה בהחלט אפשרי!

אשכר ש

New member
אני יודעת, אבל היא יכולה להסביר

על נושא הלידה הנרתיקית לאחר קיסרי. עד כמה שידוע לי, שיין עושה פגישות ייעוץ גם למי שמתכננת לידה בבי"ח. אם הבנתי נכון, השואלת אינה מעוניינת בלידת בית אלא בלנל"ק בבי"ח.

סטיוויה

New member
הבנתי 'תך....

אני עדיין חושבת שעדיף הילרי.בהנחה שהרצון הוא לידה בסורוקה.שיין פחות בתוך המערכת והיא לא חיה הרבה זמן בדרום.

debby12

New member
מנהל
חכי למנהלת שלנו אם פי 3

היא מבינה גדולה בלנל"ק ( לידה נרתיקית אחרי קיסרי). בינתיים, ספרי לנו מאיזו סיבה בוצעו שני הניתוחים הקיסריים הקודמים בכל מקרה - הגעת ללא ספק לפורום הנכון - יש לנו כמה וכמה לנל"קיות פה

סטיוויה

New member
שלום

דבר ראשון לדעתי זה טוב שעבר הרבה זמן מאז הניתוח האחרון כי זה איפשר לצלקת להתאחות כמו שצריך. דבר שני,אני חושבת שאת צריכה למצוא רופא,לא משנה היכן הוא נמצא,שתומך ברצון שלך ללדת לידה וגינלית רגילה.אני נסעתי מהר הנגב עד ירושלים בשביל זה. שלישי,דברי דווקא עם הילרי קירשנבאום.היא מיילדת בסורוקה.עשתה הרבה לידות בית.לא יודעת אם כרגע עושה.היא גרה בקיבוץ אורים(חצי שעה מב'ש) ואולי תוכל לעזור לך מבחינת המערכת. רביעי,יש מיילדת בשם ג'ודי סלום כהן שגרה ליד ירושלים אבל מגיעה לדרום.כדאי לדבר גם איתה. הרבה הצלחה והאמיני בדרך שלך!

VBA2C... יש לי הרבה מה ל'גיד...../images/Emo13.gif

היתה אצלי בייעוץ אישה אחרי 2 קיסריים, ולא סתם 2 קיסריים - הניתוחים התבצעו בשבועות מוקדמים של ההריון (32 ו-27) ולכן החשש רב מאחר והצלקות אינם בסגמנט התחתון של הרחם. לאחר שחיפשנו ובדקנו כמה אופציות היא הילדה בלידה מקסימה ב"מעייני הישועה" תחת טופס "סירוב ניתוח". תוך 45 דקות מהגעתה הילדה היתה בחוץ, הלוואי על כולנו בלידות ראשונות גם לא אחרי 2 ניתוחים... עכשיו יש לי שתי נשים נוספות (אחת שכנה שלך דווקא, מיישוב ליד ב"ש...
)שבאו להתייעץ בנושא הזה בדיוק ואני מאד אופטימית לגביהן. צריך לחרוש קצת אבל אפשר למצוא פתרונות. אני מצרפת לך לינקים לקרוא בנושא.

debby12

New member
מנהל
Y Y Y - סיפור סיפור

כל הכבוד לה - היא נשמעת מדהימה (וכמובן שהזדהיתי עם התסכול שהיא הביעה שם מהרופא ש"דיבר לה מעל הראש" כאילו היא איזה רהיט)

למעלה